21 Ekim 2012 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Acun Cumartesiye göre Pazar daha başarılı gidiyor. :)

BBEB de öyle işte, dün 7 reytingi geçti mi BBEB ?

- - - Ekleme - - -

acun ab dun bırınci totalde 0.21 fark vardı ozaman lale berbat :d

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Anlamadım. :(

- - - Ekleme - - -

İnatçı adam da iyiydi, reytingi iyi gelir. :)

22:15 - 22:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 11.57 , 2) KANALD: 8.37 , 3) TRT1: 2.61 , 4) SHOW: 2.39 , 5) ATV: 2.35

Star'da stand-up etkisi dinmiyor. :D Ama az kaldı reklama artık... Sıradaki kuşakta da zirvede, sonrası meçhul...

- - - Ekleme - - -

9 u bile gördüğü var. :)

Dün mü? Hangi dilimde ?

- - - Ekleme - - -

Beyazsoy yükselmeyi ben de beklemiyordum açıkçası, adamın etkisi bitmedi nedense...

- - - Ekleme - - -

Bugün Acun köpekten sonra iyice açıldı, geçen haftaya göre baya yükseldi, BBEB geçen haftaya göre baya düştü. Diğer kanallar yok oldular zaten...

Star'da stand-up etkisi dinmiyor. :D Ama az kaldı reklama artık... Sıradaki kuşakta da zirvede, sonrası meçhul...

- - - Ekleme - - -

Dün mü? Hangi dilimde ?

- - - Ekleme - - -

Beyazsoy yükselmeyi ben de beklemiyordum açıkçası, adamın etkisi bitmedi nedense...

adam kaçta indi. dikkat edersen adam her saniye reyting kazandırdı 22:15 den sonrasına sarktıysa son reytşingi çok yüksektir.

- - - Ekleme - - -

sbt de denekelr hemen reyting değiştimiyor

adam kaçta indi. dikkat edersen adam her saniye reyting kazandırdı 22:15 den sonrasına sarktıysa son reytşingi çok yüksektir.

- - - Ekleme - - -

sbt de denekelr hemen reyting değiştimiyor

Tam 22:15'de indi... Ama sonra da iyiler vardı o 15'likte... SBT Total ile TNS Total aynı oluyor, yarın BBEB'e 3-4 reyting fark atar...

endgame, genel olarak inişli çıkışlı bir performans gösteriyor BBEB, ama reytinglerde Cumartesi günleri 6 alırken Pazar günleri 5 alabiliyor. Anlıklar da geçen haftalarda Cumartesi günü 9 aldığını hatırlıyorum ama... :)

fark atar acun orası kesin ab de de bayagı iyi olacaktır. acunun elinde artık areften daha iyi bir yıldız oldu artık bu adamın kanınıı emer :))))))

endgame, genel olarak inişli çıkışlı bir performans gösteriyor BBEB, ama reytinglerde Cumartesi günleri 6 alırken Pazar günleri 5 alabiliyor. Anlıklar da geçen haftalarda Cumartesi günü 9 aldığını hatırlıyorum ama... :)

Daha önce ben de hatırlıyorum ama mesela BBEB geçen hafta pazar 10'u gördü, bu hafta 8. BBEB de genellikle pazar yükseliyor ama Acun çok daha fazla yükseliyor...

Atalay Demirci TT listesine Girdi Milyonları Ekranlara Kilitledi :)

- - - Ekleme - - -

Atalay Demirci TT listesine Girdi Milyonları Ekranlara Kilitledi :)

fark atar acun orası kesin ab de de bayagı iyi olacaktır. acunun elinde artık areften daha iyi bir yıldız oldu artık bu adamın kanınıı emer :))))))

Reytingi toplamda Aref'i geçti sanırım, artık bu adam yeni gözdesi olur, Acun'un eli zenginleşti...

- - - Ekleme - - -

Reytingi toplamda Aref'i geçti sanırım, artık bu adam yeni gözdesi olur, Acun'un eli zenginleşti...

Son dakika bilgisi !

BBEB salıdan itibaren 6 gün üst üste "Son Şans" etiketi ile yayınlanacak. Muhtemelen eski yarışmacılardan iyileri göreceğiz...

zirve yarışında krem açık ara öne geçmiş asıl merak edilen ikincilik kapışması bakalım macunla bbeb in çiftetellisinde kim ikinci olacak ..

Acun, Atalay ile köşeyi döndü bugün, adamın reytingi hala bitmedi, muhtemelen tam reklamda olduğu sıradaki dlimde de 6 ile birinci olacak. :)