Kurtlar Vadisi Pusu Haftaya Yayınlanacak Mı ?

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
ozelhaber.gif

Yayınlandığı günden itibaren fenomen haline gelen Kurtlar Vadisi Pusu, 10. yılında Atv'de ekrana gelmeye devam ediyor...

Geçtiğimiz perşembe günü 167. bölümü yayınlanan dizinin, 168. bölümü gelecek hafta yayınlanmayacak.

Bu kısa aranın nedeni Kurban Bayramı'nın perşembe gününe denk gelmesi...

Vadi severlere iyi haber ise, yeni bölüm yayınlamasa da yerine Kurtlar Vadisi Pusu'nun kolaj bölümü ekrana gelecek. Bu sezon Atv'de yayınlanan bölümlerin en heyacanlı kısımları yani...

Yeni bölüm 1 Kasım Perşembe günü Atv'de olacak.

kurtlar_vadisi_pusu_772766610.jpg

YASAL UYARI: 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapan FavoriForumum.net'te yayınlanan içerikler, kaynak göstermek veya ilgili sayfaya link vermek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Zaten yayınlanma gibi bişey olamaz vadi tarîhinde yok böyle bişey kolaj işi süper oldu maç olmasa 1.olurdu kesin :D

Maç 20 Alır O Zaman :)

Son düzenleme:
UEK yayinlanacaksa çok avantajli olacak dizi için..

Niye üzüldün vadi izliyodun hani ayrıca maç var lider olamaz

Vadi tekrarını kesin izlicem kaçırmam söz konusu değil :D

Suskun maç 15 i geçemez ayrıca niye değiştirdin mesajını çözdüm seni yakalarım adamı

Aga bi daha bana şuna karışma buna karışma deme bak dream konusunda bişey demedim ama abartma o adamla aramdaki olayı bilmiyon bana karışma başlarım modluğa modluk için kendimi değiştiremem

- - - Ekleme - - -

Bu mu beni sevgin warlords çok üzüldüm senden bu hareketleri beklemezdim kardeşim belledim seni ama bu 2 oldu

- - - Ekleme - - -

Dream konusunda alttan aldım seni çok sevdiğim için hiç tanımadığın birini bana savundun

Aga bi daha bana şuna karışma buna karışma deme bak dream konusunda bişey demedim ama abartma o adamla aramdaki olayı bilmiyon bana karışma başlarım modluğa modluk için kendimi değiştiremem

Şimdi diyosun ki aramızdaki mesafe , dolayısıyla bilmemem normal gibi :wink: Dream konusu farklı birşey o biraz cins çıktıysa benim suçum ne . Dream olayı başbakanla esad arasındaki olaysız günler gibi :) . Mod için kendini değiştireceğini söyleyen sendin ve forumun huzuru kaçıyor tabi bu arada.

- - - Ekleme - - -

Benim sana olan sevgimin değişmesinin sebebi ben değilim ama farkındasındır umarım !

Aga ben seni kıracak tek bır şey yapmadım bi kız için beni kırdın suçlu bensen diyecek bişey yok

Kardeşim belledim yaptığına bak harbiden acayip üzüldüm bu arada modluktan çekiliyom

Kardeşim belledim yaptığına bak harbiden acayip üzüldüm bu arada modluktan çekiliyom
la olm ben şimdi sana ne dedim sadece adamla uğraşma dedim başka birşey dedim mi yok . Sen çekilirsen bende çekilirim modluktan bilmiş ol ! Durduk yere sorun çıkarıyon ne alıngan birşeysin sen ya anlamadım gitti . . .

Ben sakinim ama kardeşim dediğim adamdan bu tavrı görünce üzülüyo insan

- - - Ekleme - - -

Aga zaten çekilcektim sen çekilme bugün ceza aldım mod olma ihtimalim yok zaten çekilcektim benden mod olmaz

Ben sakinim ama kardeşim dediğim adamdan bu tavrı görünce üzülüyo insan

Ben senin mod adaylığın içerisinde sakin olman için demiştim ne demişler dost acı söyler . Demekki bumuş yani. Dostluklar hiçe sayılmış.Yaşanan onca şeye rağmen ufacık bir yanlış anlaşılmayla birden biter herşey.İşte seni de en çok bu üzer. :(

- - - Ekleme - - -

Mod olamazsan olamazsın ama çekilrsen bende çekilirim !

Ben seni kardeşim olarak görüyorum senin mod olman içinde elimden geleni yaparım ama senin beni ne olarak gördüğünü bilmiyom aga