Son 10 Yılın Efsane Dizileri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan endgame
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

endgame

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
15
Puanı
259
Yüksel Aytuğ'un okuyucu anketlerine göre ;

Gönüllerin Şampiyonu : İkinci Bahar ( En çok oyu almasına rağmen 2001 yılında ekrana veda ettiği için değerlendirme dışı kaldı )

images

1-) Asmalı Konak
2-) Avrupa Yakası
3-) Aşk-ı Memnu
4-) Yaprak Dökümü
5-) Ezel
6-) Öyle Bir Geçer Zaman Ki
7-) Bir İstanbul Masalı
😎 Çemberimde Gül Oya
9-) Muhteşem Yüzyıl
10-) Kurtlar Vadisi

Aliye, Hatırla Sevgili, Arka Sokaklar, Çocuklar Duymasın ve Canım Ailem de ilk 10'a girememesine rağmen hatırı sayılır miktarda oy topladı.

Siz de kendi sıralamanızı yapıp mesaja ekleyin, favoriforumum'un top 10'u belli olsun...

Son düzenleme:
Beni Arka Sokaklar'ın da çok oy alması şaşırttı biraz, onun dışında liste akla yakın. :)

Tabi Arka Sokaklar 6. sezonunda olduğu için bir efsane sayılır...

Haha listeye bak :d kurtlar vadisi son 10.yılın değil gelmiş geçmiş en efsane unutulmaz dizidir 1.vadi açık ara

Aşkı memnu yaprak dökümü öbgzk my çem. Gül oya bu diziler mi efsane güldürmeyin :d

Çemberimde gül oya neyle efsane olmuş merak ettim şimdi sokağa çıkıp 100 kişiye sorsam 95 i böyle dizi olduğunu bilmez ama vadiden daha efsane :d :d :d

- - - Ekleme - - -

Liste harbi komedi olmuş baktıkça gülüyorum :d

Çemberimde gül oya neyle efsane olmuş merak ettim şimdi sokağa çıkıp 100 kişiye sorsam 95 i böyle dizi olduğunu bilmez ama vadiden daha efsane :d :d :d

Takas yaşın yetmiyor olabilir ama zamanında çok beğenilen bir işti ve çoğu kişinin aklında kaldı; Hatırla Sevgili, Çemberimde Gül Oya çok değerli işlerdi...

Çemberimde gül oyamı hatırlanmayacak takas güldürme adamı bence o listenin başında olması gereken bir diziydi uzatmadan cıvıtmadan çok güzel olayların işlendiği bir diziydi tadı damağımızda kaldı öyle acaba bu sene yumurcak tvyemi gidecek diye dalga geçilen dizilerden değil bu :)

4 sinema filmi sayısız fenomen karakter 36 ülke de izlenme rekorları kırmış dünya da 500 milyon hayranı olan türkiye nin tartışmasız açık ara en büyük dizisi