12 Ekim 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Siz maç geçti filan diye konuşun Müge'nin AB shr'sine maç ile arasında 4-5 shr var :F
Cuma günü atv'ye helal olsun.Nihat Hatip Hocayla günü açiyorlar Huzur Sokağıyla kapıyorlar.Günün en çok izleneni olmuştur gene :X

Ayrıca dün SBT'de gecenin köründeki shr'ine hayran oldugum yapım TNS'ye girmiş ;

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]73[/TD]
[TD]4. SEVIYE (Y.S)[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]02:00:00[/TD]
[TD]03:09:39[/TD]
[TD]0,66[/TD]
[TD]16,55[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Gecenin en cesur dizisi Yalan Dünyaydı. Maçla baştan sona karşılaştı. Buna rağmen aldığı oranlar müthiş
Gecenin en korkak dizisi Huzur Sokağı. Maçla sadece çok az bir kısmı çakışmasına rağmen A/B'de Yalan Dünyanın normalde attığı farkı bile atamamış. 1 reyting fark var arada
Kayıp Şehir yine harika gitmiş

ee zaten karşılaşması gerekiyordu çünkü ondan sonra kayıp şehir ve beyaz var huzur sokağıda iyi olanı yapmış straji bunlar korkaklık sayılmaz. Dün yalan dünyayı izledim okan çabaların dizi içinde başka karakterleri canlandırmasını saçma buluyordum çünkü neden yaptığını bilmiyordum dün öğrendim ki oyuncu olmak istiyormuş ailesi izin vermemiş :) adam güzel yapıyor ama :)

Türkiye - Romanya maçı beklendiği gibi her 2.gruptada ilk 2yi kapatıp , her 2.gruptada rekoru kırdı , maç totalde 14.28 reyting , abde 14.51 reyting alarak muhteşem oranlar aldı.
Huzur Sokağı her 2.gruptada 3.sırada yer almış , totalde 6.85 reyting alan dizi abde 7.71 reytingle süper gitmiş.
Kayıp Şehir totalde 4.77 reytingle 4.sırada , abde 5.01 reytingle 8.sırada yer almış.
Yalan Dünya totalde gerileyerek 4.33 reytingle 8.sırada yer aldı , ama maçla çakısmasına rağmen hala çok iyi , abde 6.72 reytingle 4.sırada yer almış.
Behzat Ç. totalde 14 reytinglik maçın arkasında olmasına rağmen totalde anca 2 reyting alabilmiş , abde 3.75 reytingle 15.sırada yer alarak kötü gitmiş.

Bu arada tnsnin ab en yüksek bu değil mi?

Son düzenleme:
Türkiye - Romanya maçı beklendiği gibi her 2.gruptada ilk 2yi kapatıp , her 2.gruptada rekoru kırdı , maç totalde 14.28 reyting , abde 14.51 reyting alarak muhteşem oranlar almış.
Huzur Sokağı totalde her 2.gruptada 3.sırada yer almış , totalde 6.85 reyting alan dizi abde 7.71 reytingle süper gitmiş.
Kayıp Şehir totalde 4.77 reytingle 4.sırada , abde 5.01 reytingle 8.sırada yer almış.
Yalan Dünya totalde gerileyerek 4.33 reytingle 8.sırada yer aldı , ama maçla çakısmasına rağmen hala çok iyi , abde 6.72 reytingle 4.sırada yer almış.
Behzat Ç. totalde 14 reytinglik maçın arkasında olmasına rağmen totalde anca 2 reyting alabilmiş , abde 3.75 reytingle 15.sırada yer alarak kötü gitmiş.

Bu arada tnsnin ab en yüksek bu değil mi?

ewt ..

huzur sokagi cok iyi gitmis her iki gruptada.. tebrikler

Gecenin en cesur dizisi Yalan Dünyaydı. Maçla baştan sona karşılaştı. Buna rağmen aldığı oranlar müthiş
Gecenin en korkak dizisi Huzur Sokağı. Maçla sadece çok az bir kısmı çakışmasına rağmen A/B'de Yalan Dünyanın normalde attığı farkı bile atamamış. 1 reyting fark var arada
Kayıp Şehir yine harika gitmiş

ee zaten karşılaşması gerekiyordu çünkü ondan sonra kayıp şehir ve beyaz var huzur sokağıda iyi olanı yapmış straji bunlar korkaklık sayılmaz. Dün yalan dünyayı izledim okan çabaların dizi içinde başka karakterleri canlandırmasını saçma buluyordum çünkü neden yaptığını bilmiyordum dün öğrendim ki oyuncu olmak istiyormuş ailesi izin vermemiş :) adam güzel yapıyor ama :)

Ellerine sağlık aynı şeyi bende yazıcaktim...Yayın takvimini sıkıştıran Kanal D suçlusu atv pardon korkak olanı atv :X

Öbgzk maçla çakışmamak için ôzetsiz başlayınca korkaklık olmuyo hs biraz geç başlayınca korkak oluyo de mi revan efendi :D

Hs nin özeti maç varken 4 ü geçmiş yd yle aynı özeti :d

Öbgzk maçla çakışmamak için ôzetsiz başlayınca korkaklık olmuyo hs biraz geç başlayınca korkak oluyo de mi revan efendi :D

Öyle olur mu hiç. Kanal D mükemmel bir kanal süper. Diğerleri pis, kötü. :D

Kanal D korkaklık yapar mı hiç. :D

Kimse beyaz showdan bahsetmiyor daha geçen seneye kadar tozu dumana katar çoğu diziyi döver sepetletlerdı . dün daha erken başlamasına rağmen totalde 36 olmuş 1 reytınglerı görmüş. beyaz kötü oyunculuk ve skeclerıylerıyle agbnin kanal d kiyagıyla geldi.

geçen sene beyaz showa eleştirdıgım için bana sallayanları gorelim :))))))

yalan dünya klasik konu ve espiri sıkıntısı göstermeye başladı haftaya yükseleceğini sanmam. dün bir iki sefer gulumsettı okadar

yeni karakterler dökülüyor. eskılerı ara ki bulasın ırem shak kayboldu cagtay rezil durumda. resmen facia durumda yalan dünya. bebeler takke espirisine sarılmışsa diyecek bişey yok :)))))

Kimse beyaz showdan bahsetmiyor daha geçen seneye kadar tozu dumana katar çoğu diziyi döver sepetletlerdı . dün daha erken başlamasına rağmen totalde 36 olmuş 1 reytınglerı görmüş. beyaz kötü oyunculuk ve skeclerıylerıyle agbnin kanal d kiyagıyla geldi.

yalan dünya klasik konu ve espiri sıkıntısı göstermeye başladı haftaya yükseleceğini sanmam. dün bir iki sefer gulumsettı okadar

yeni karakterler dökülüyor. eskılerı ara ki bulasın ırem shak kayboldu cagtay rezil durumda. resmen facia durumda yalan dünya. bebeler takke espirisine sarılmışsa diyecek bişey yok :)))))

beyaz ölmüs :d yamyam style çıkarmakla olmuyor :d

Aynen. Kanal D Kayıp Şehir'i araya sıkıştırdı, Beyaz'ın reytinglerini de düşürdü.

Kanal D'ye sinirim bu yuzden...Bi talk show'umuz vardi oda gitti....Okan vardi oda bu sene yok..Hakan Yılmaz vardi dekor değişicez diye ara verdiler onlarda tuydu..Bu fırsati değerlendirilmeli talk showsuz...

Son düzenleme:
beyaz ölmüs :d yamyam style çıkarmakla olmuyor :d

beyaz çoktan bitti.3 yıldır artık tek yaptığı daha doğrusu yapamadığı gafları sürekli aynı espiri ne kadar da bozuldum yeter yaw bu ne. dediğin gibi twıtterda patladı hemen atilla taşı alalım bu kadar ucuz değil show yapmak

Beyaz Show artik farkli formatlar yapmali bence.. Aksi takdirde programin düsüsü böyle devam edecektir..

Kanal D'ye sinirim bu yuzden...Bi talk show'umuz vardi oda gitti....

kanal d nin suçu yok :))) beyaz show kötü. iki haftadır gam gam üzerine geyik yeter be abi içimiz dısımıza çıktı.

beyaz show 3 yıldır berbat konularda kötü olunca olacağı bu. bide dün kötü yolu ovmez mi olacak iş değil ayıp denen bişey var. :)))))

neyse haftaya ışler güçler katılıyor umarım onlar showu beyazın elinden alırlar :))) çünkü beyaz batırabılır yine

kanal d nin suçu yok :))) beyaz show kötü. iki haftadır gam gam üzerine geyik yeter be abi içimiz dısımıza çıktı.

beyaz show 3 yıldır berbat konularda kötü olunca olacağı bu. bide dün kötü yolu ovmez mi olacak iş değil ayıp denen bişey var. :)))))

neyse haftaya ışler güçler katılıyor umarım onlar showu beyazın elinden alırlar :))) çünkü beyaz batırabılır yine

Bu sene Beyaz'ı hiç izlemedim desem yeridir...Bi studyoya bakmak için acmiştim sadece dekor değişmiş az birşey...İşler Güçler geliyorsa bakıcam haftaya ama habire Ahmet'e "Orhan Gencebay'dan bişiler söylesene abimmmm" der şuan kafamda canlandı show :X Çalgi Çengi'deki ankara havası yuzundende yine ank. havalari çalınıp söylencektir.Ezberlesemde yine bakıyordum Beyaz'a ama bu saat değişikliği yüzünden bakmıyorum / "BAKAMIYORUM"