12 Ekim 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Huzur Sokagi'ni izliyorum su an. Çok güzel ilerliyorum. Umarim basarisi her daim olur.

Yalan Dünya dizisi de maça ragmen gayet iyi sonuçlar elde etmeyi basarmis.

Huzur bugun hemem mactan hemde kayiptan zilgiti yiyicek :d :d

Sanmam, Kayıp Şehir gerçekten iddialı bir iş değil, ben izliyordum ama son bölümde klasik yaprak Dökümü vakası olduğu belli oldu, bundan sonra yükselmesi mümkün değil pek...

- - - Ekleme - - -

Yalan Dünya dizisi de maça ragmen gayet iyi sonuçlar elde etmeyi basarmis.

Devre arasındaki sonuçlar bunlar, boşlukta yükseldi tüm diziler...

Sanmam, Kayıp Şehir gerçekten iddialı bir iş değil, ben izliyordum ama son bölümde klasik yaprak Dökümü vakası olduğu belli oldu, bundan sonra yükselmesi mümkün değil pek...

- - - Ekleme - - -

Neresi yaprak dokumu , bi kere yaprak dokumu ile uzaktan yakindan alakasi yok.. Cok sacma bi benzetme olmus :d dizi cok iyi ilerliyo..

- - - Ekleme - - -

Elbette geçen haftaya göre düsüs olacaktir dizilerde ama o kadar çok çok büyük düsüsler yasayacaklarini sanmiyorum ama yine de düsüs olur tabii.

komşu kızının yaşlı adam ile evlendirilmek istenmesi mi klasikleştirdi

Hayır tek başına acılı olaylar sorun oluşturmuyor ama aynı bölümde evdeki tüm çocukların bir nevi kötü yola düşmüş olması beni gerçekten rahatsız etti, biri ünide, biri sokakta, biri başka yerde köyden indim şehre modu yaşayacak, aile parçalanıp gidecek, Yaprak Dökümü aklıma geliyor açıkçası...

Yine de bu bölüme bakacağım...

- - - Ekleme - - -

Neresi yaprak dokumu , bi kere yaprak dokumu ile uzaktan yakindan alakasi yok.. Cok sacma bi benzetme olmus :d dizi cok iyi ilerliyo..

Mümkünse başkalarının görüşlerine saygılı davranıp "saçma" demeyelim...