10 Ekim 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]9[/TD]
[TD="align: center"]ANA HABER[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]10.10.2012[/TD]
[TD="align: center"]18:56:53[/TD]
[TD="align: center"]19:17:23[/TD]
[TD="align: center"]3,36[/TD]
[TD="align: center"]14,34[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

nazlı öztarhanla star haber izliyoruz

sbt

[TABLE="width: 474"]
[TR]
[TD="class: xl63, width: 28, bgcolor: transparent"]7[/TD]
[TD="class: xl63, width: 182, bgcolor: transparent"]ANA HABER BÜLTENİ[/TD]
[TD="class: xl63, width: 64, bgcolor: transparent"]STAR TV[/TD]
[TD="class: xl64, width: 64, bgcolor: transparent"]18:56:53[/TD]
[TD="class: xl64, width: 64, bgcolor: transparent"]00:20:32[/TD]
[TD="class: xl63, width: 38, bgcolor: transparent"]4,06[/TD]
[TD="class: xl63, width: 34, bgcolor: transparent"]13,4[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kadın mükemmel sunuyor gerçekten süper

@beyazsoy totaldeki shr orantıları arasındaki fark 0.51 Bunun 1 shr bile etmediği etse bile ne kadar önemsiz oldugunu sen benden daha iyi biliyosundur.

Ab içinde için hala aynı şeyisavvunuyorum haberlerin etkisi vardı.Ne gibi önemli olay vardı? Allah alalalalalah savaş çıkacakmiş Haydi savaşa yada #savasahayir gibi etki yaratandan bi habermiydi? Yoksa değerlendirme mi? Değerlendirme gibi bişese zaten haber kanalları çok önemli

Dizide önemli bi Olay yoktu diyorsun ama fragmanda Suleymanın Pargalıya olan öfkesimide mi görmedin? Nigar kalfanın geri dönüşümü bahsetmiorum bile.

01:47:52

muhteşem yüzyıl tamı tamına 51 dakika reklam vermis 45 dakika reklam 9 dakkada özet yeni bölümün arasına ayrica 1 Saat 47 Dakkalık yayın 51 dakikada reklam özet oldu sana 3 saat süre dilimi çok fazla reklam giriyor birde bölümün iiçinde ürün yerlestirme koyuyorlar 2 dk yayın 16 sn ürün yerlestirme

muhtesem kullandıgı reklamı acun bile kullanmıyor :)

muhteşem destan yazmış sil süpür yapmış yine art niyetlilerin ağzına biber sürmüş helal olsun :))

dün pis yediliyi övenlere bugün reytingle gereken ders verilmiş.. kuzey güney totalde pisi yakalamış ab de soluğunu kesmiş yedililerin..... tebrikler kuzey güney ..

sbt ab grubu tns den daha sağlıklı tekrar aynı şeyi söylüyorum beyazsoy boşuna çırpınmasın :)))

my gene açık ara önde özeti bile 2. :D
kg o kadar saçmalamasyona rağmen hala pis yedilinin gerisinde
py hitap ettiği kitleyi çok iyi ekrana bağlıyor:D
sbt de my nin özeti totalde de önde
py ab sinde çok düşmüş sbt nin
sakaryafırat çok iyi gitmiş ama geçen seneyte göre düşmüş

@beyazsoy totaldeki shr orantıları arasındaki fark 0.51 Bunun 1 shr bile etmediği etse bile ne kadar önemsiz oldugunu sen benden daha iyi biliyosundur.

Ab içinde için hala aynı şeyisavvunuyorum haberlerin etkisi vardı.Ne gibi önemli olay vardı? Allah alalalalalah savaş çıkacakmiş Haydi savaşa yada #savasahayir gibi etki yaratandan bi habermiydi? Yoksa değerlendirme mi? Değerlendirme gibi bişese zaten haber kanalları çok önemli

Dizide önemli bi Olay yoktu diyorsun ama fragmanda Suleymanın Pargalıya olan öfkesimide mi görmedin? Nigar kalfanın geri dönüşümü bahsetmiorum bile.

sanırım yazımı tam okumadın. be ne diyorum bu hafta da totalde düştü diyorum. o halvetten sonra muhteşem gıdım dıdım düşüyor . onu vurgulamak için yazdımm.

ab konusunda dünde türkiye süreye uçagını indirdi ciddi bir olay bu süriye gergiliğine bir adım ama buna ragmen ab de düşüş değil aksine yükseliş yaşanmış .. dün bütün haberleri tek renkti yahuu :)))) bunun muhteşeme hiç etkisi olmamış ama geçene hafta muhteşem yayınlanıken hiç bir haber kanalı kırmızı değildi ama siz muhteşemin düşüşünü buna bagladınız. durum ortada.

önemli olay derken halvet malvetten bahsediyorum :))))))))) artık ibrahimin öleceğini herkes biliyor kimse bunun sonunu beklemiyordur artık. n ve buna baglı olarak nigar kalfayı kim merak etsin.. bence senaryoyu kleşelerle doldurdular. kötü kadın reyting getirir diye hüremi cai yaptılar :))) kşi hürremin hayratları olan bir kadının bu kadar canavarlaştırılması hürreme ihanet. kadın sırtından okadar para kazandoınız bari mezarında rahat bırakın yahuu :))))))))

sanırım yazımı tam okumadın. be ne diyorum bu hafta da totalde düştü diyorum. o halvetten sonra muhteşem gıdım dıdım düşüyor . onu vurgulamak için yazdımm.

ab konusunda dünde türkiye süreye uçagını indirdi ciddi bir olay bu süriye gergiliğine bir adım ama buna ragmen ab de düşüş değil aksine yükseliş yaşanmış .. dün bütün haberleri tek renkti yahuu :)))) bunun muhteşeme hiç etkisi olmamış ama geçene hafta muhteşem yayınlanıken hiç bir haber kanalı kırmızı değildi ama siz muhteşemin düşüşünü buna bagladınız. durum ortada.

önemli olay derken halvet malvetten bahsediyorum :))))))))) artık ibrahimin öleceğini herkes biliyor kimse bunun sonunu beklemiyordur artık. n ve buna baglı olarak nigar kalfayı kim merak etsin.. bence senaryoyu kleşelerle doldurdular. kötü kadın reyting getirir diye hüremi cai yaptılar :))) kşi hürremin hayratları olan bir kadının bu kadar canavarlaştırılması hürreme ihanet. kadın sırtından okadar para kazandoınız bari mezarında rahat bırakın yahuu :))))))))

beyazsoy :) tamamen bir kurgu üzerine mesaj yaziyorsun kendini belli seylere inandırıyorsun ben tarafım zaten herkez farkında ama sende objektif degilsin %Share %Amr Total Dün Çok asırı reklam verildi ab %Share %31 %36 Çıkmıs Suriye Olayının Etkiledigini Yazmıştım

Savaş Çıktı Diye Tüm Haber Kanallari Çalkantılar Yaptılar %Share 5 artmıs ab de :)))))))))))))))))))))) %totalde 28 26:97 yükselen share ab de daha fazla ayrica dizinin süresine bak öbgz 2 saat yayın yapti ve rakibi yok ortalıkta ustura yok o yok bu yok haftaya maç var öbgz %Share bak kaç alıcak :)))))))))))) %Amr Bak Kaç Alıcak :)))))))))))

Kendini Birseye inandırmak ve o inanıdırdıgın kurguyu gerçek gibi görmek gerçekten ilginç %Amr %Share A/B yükseliste :))))))))

hürrem gözden düşünce dizi de düşüyor bu bir gerçek:D

dizi &5 share yükseltmis ab dün izlediysen verdigi reklamlarda kanal kesin degistirmisindir ben reklamda tüm kanallari geziom ..
bu arada dizi katagorisinde muhtesem ab grubunda rekorunu tekrar kırdı 13.64 13:86 çıkarttı

mahoni amr deme şuna onun ismi reyting :)))

ayrıca durum ortada dün muheşem başladıgında suriye uçagı indirildi haberi geldi ..insnaların muhteşem yerine haber izleme alışkanlıgı olsaydı bu hürremi vururdu. demek ki böyle bir alışkanlık yok..

ayrıca her dizi her program aynı dakika reklam verir mahoni burda da kendini kandırma ..acunda bu kadar reklam veriyor.. zaten kanallara 12 dakika reklam hakkı veriyor ve kimseye bu yetmiyor. acunda saatte 12 dakika veriyor hürremde

Gülben Ergen, Saba Tümer'e konuk oldu AB'de 10. oldu. Seda Sayan'a konuk oldu ilk 100'e soktu. Gülben Ergen programa başlamalı

mahoni amr deme şuna onun ismi reyting :)))

ayrıca durum ortada dün muheşem başladıgında suriye uçagı indirildi haberi geldi ..insnaların muhteşem yerine haber izleme alışkanlıgı olsaydı bu hürremi vururdu. demek ki böyle bir alışkanlık yok..

ayrıca her dizi her program aynı dakika reklam verir mahoni burda da kendini kandırma ..acunda bu kadar reklam veriyor.. zaten kanallara 12 dakika reklam hakkı veriyor ve kimseye bu yetmiyor. acunda saatte 12 dakika veriyor hürremde

muhteşem 15 dakika geçiyor 6 dakika reklam veriyor acun ise son birsaat reklamlari birlestiriyor baslamadan 15 dakika ve son 30 dakika reklam veriyor acunun taktigini dizilerde kullanabilir istersen dün öbgz saatni reklama böl hangi dizi daha çok reklam vermis sonucu bulabilisin 13 dakika düseceksin öbgz 2 saat sürdü çünkü .

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]9[/TD]
[TD="align: center"]ANA HABER[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]10.10.2012[/TD]
[TD="align: center"]18:56:53[/TD]
[TD="align: center"]19:17:23[/TD]
[TD="align: center"]3,36[/TD]
[TD="align: center"]14,34[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

nazlı öztarhanla star haber izliyoruz

sbt

[TABLE="width: 474"]
[TR]
[TD="class: xl63, width: 28, bgcolor: transparent"]7[/TD]
[TD="class: xl63, width: 182, bgcolor: transparent"]ANA HABER BÜLTENİ[/TD]
[TD="class: xl63, width: 64, bgcolor: transparent"]STAR TV[/TD]
[TD="class: xl64, width: 64, bgcolor: transparent"]18:56:53[/TD]
[TD="class: xl64, width: 64, bgcolor: transparent"]00:20:32[/TD]
[TD="class: xl63, width: 38, bgcolor: transparent"]4,06[/TD]
[TD="class: xl63, width: 34, bgcolor: transparent"]13,4[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kadın mükemmel sunuyor gerçekten süper

Dün bende onu biraz izledim gerçekten iyi sunuyor.Bu tarafsız yorumum benim.
Zaten A/B'dede yüksek çıkmış kalite az çok belli ediyor kendini.

muhteşem 15 dakika geçiyor 6 dakika reklam veriyor acun ise son birsaat reklamlari birlestiriyor baslamadan 15 dakika ve son 30 dakika reklam veriyor acunun taktigini dizilerde kullanabilir istersen dün öbgz saatni reklama böl hangi dizi daha çok reklam vermis sonucu bulabilisin 13 dakika düseceksin öbgz 2 saat sürdü çünkü .

mahobi reklama öyle hesaplanmaz dedim ya kanallara reklam hakkı verildi bir saat içinde ister böler kulanır ister bölmeden.. acun reklamları birleştiryor çünkü show programlarında insalar reklam izlemiyor hemen kanal değiştiriyor( benzer durum komedi dizilerind de de mevcut) ama dizilerde reklam vediğinde inslar oturup reklam izliyor kanal değiştirmiyor. ondan dizilerde bölünerek reklam veriliyor

Pazartesi: FOX Ana Haber AB: 9. Star Ana Haber 22.
Salı: FOX Ana Haber AB: 10. Star Ana Haber 31.
Çarşamba: FOX Ana Haber AB: 15. Star Ana Haber 9.

star haber çarsamba basladi haber öncesi reklam vermiyor ve haber sonrasi reklamsız büyük risk yayinladi büyük risk bittikten sonra reklam verdi

illa kopyalattircan tüm günleri .

zaten star pazartesi den pazara hergün foxu geçmis cumartesi total hariç onuda buhafta geçer

fox haber paso düsmüs :d

Son düzenleme: