9 Ekim 2012 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öyle Bir Geçer Zaman Ki nihayet totalde 10, A/B`de 11 reyting alarak rakiplerini katlayıp, tokatlamış.
Usturanın tekrarı Yeni Bölümünden biraz az izlenmiş. Gelecek hafta gelse bile Osman Usturalar Kemali :d
Son Yaz ilk 100e zor girmiş Yuh :D Bir de bu dizinin ÖBGZK`yi geçeceğini yazan Vadiciler vardı. 10a katlamış ÖBGZK bunu
Uçurum süper bir dizi. Lakin atv dizi harcama konusunda bir numara olduğu için bunu da harcıyor. Perşembe 22.30`da yayınlasa ya
Merhaba Hayat iyi başlamış. Tekrar bölümünü kesinlikle izleyeceğim
Kötü Yol ÖBGZK`nin arkasında olmasına rağmen kötü gitmiş. Kanal D yakında kaldırabilir bu diziyi. Ama aldığı share fena değil. Lakin, ÖBGZK`nin tekrarı bile 7 reyting alırken Kanal D tutmaz bu diziyi
Kanal D her iki grupta ilk 3ü kapatmış :)
İşler Güçler A/B`de beni şaşırtacak kadar iyi gitmiş
Evlerden Biri yakında kalkabilir.

- - - Ekleme - - -

Öbgz rakibi olmamasına rağmen 10 almış

Rakip siz neye diyorsunuz? Merhaba Hayat 3 reyting almış, Usturanın tekrarı 3 reyting almış, Evlerden Biri 2 reyting almış. Bunların çökmelerinin sebebi zaten ÖBGZK

Olaya yalnızca tek taraflı bakıyorsunuz. Neden Perşembe 3 reyting alan Veda, 2 reyting alan Ağır Roman, 2 reyting alan Suskunlar ve 1 reyting alan Canım Benim varken Vadi için aynı yorumu yapmıyorsunuz çok merak ediyorum

Öyle Bir Geçer Zaman Ki nihayet totalde 10, A/B`de 11 reyting alarak rakiplerini katlayıp, tokatlamış.
Usturanın tekrarı Yeni Bölümünden biraz az izlenmiş. Gelecek hafta gelse bile Osman Usturalar Kemali :d
Son Yaz ilk 100e zor girmiş Yuh :D Bir de bu dizinin ÖBGZK`yi geçeceğini yazan Vadiciler vardı. 10a katlamış ÖBGZK bunu
Uçurum süper bir dizi. Lakin atv dizi harcama konusunda bir numara olduğu için bunu da harcıyor. Perşembe 22.30`da yayınlasa ya
Merhaba Hayat iyi başlamış. Tekrar bölümünü kesinlikle izleyeceğim
Kötü Yol ÖBGZK`nin arkasında olmasına rağmen kötü gitmiş. Kanal D yakında kaldırabilir bu diziyi. Ama aldığı share fena değil. Lakin, ÖBGZK`nin tekrarı bile 7 reyting alırken Kanal D tutmaz bu diziyi
Kanal D her iki grupta ilk 3ü kapatmış :)
İşler Güçler A/B`de beni şaşırtacak kadar iyi gitmiş
Evlerden Biri yakında kalkabilir.

- - - Ekleme - - -

Rakip siz neye diyorsunuz? Merhaba Hayat 3 reyting almış, Usturanın tekrarı 3 reyting almış, Evlerden Biri 2 reyting almış. Bunların çökmelerinin sebebi zaten ÖBGZK

Olaya yalnızca tek taraflı bakıyorsunuz. Neden Perşembe 3 reyting alan Veda, 2 reyting alan Ağır Roman, 2 reyting alan Suskunlar ve 1 reyting alan Canım Benim varken Vadi için aynı yorumu yapmıyorsunuz çok merak ediyorum

Siz ? Ben kendi yorumumu yaptım 2.olarak evlerden biri vs öbgz olmasada bundan en fazla 2 reyting alır vadiye gelince maç varken bile bu reytingden fazla aldı sende objektif ol kabullen başarısıni

Siz ? Ben kendi yorumumu yaptım 2.olarak evlerden biri vs öbgz olmasada bundan en fazla 2 reyting alır vadiye gelince maç varken bile bu reytingden fazla aldı sende objektif ol kabullen başarısıni

Asil seksenleri unuttunuz.. Tns olcmuyo ama olcse ab de 7 alir cunku ortalama sbt de 9 aliyo sa tns de 7 aliyodur..
Simdi objegtif ol kvp nun karsisinda en fazla 4 alan diziler var ama obgzk kArsisinda 7 alan seksenlrr var.. Bunu da unutmayin belki tns trt'yi olcmuyo ama seksenlerin reytinginide herkeze dagitmiyo.. Bi de karsisinda rakip yok diyosunuz...

Asil seksenleri unuttunuz.. Tns olcmuyo ama olcse ab de 7 alir cunku ortalama sbt de 9 aliyo sa tns de 7 aliyodur..
Simdi objegtif ol kvp nun karsisinda en fazla 4 alan diziler var ama obgzk kArsisinda 7 alan seksenlrr var.. Bunu da unutmayin belki tns trt'yi olcmuyo ama seksenlerin reytinginide herkeze dagitmiyo.. Bi de karsisinda rakip yok diyosunuz...

Sbt seksenleri şişiriyor tns ölçsün sonra tartışırız

Neyse, her kes istediğini düşünür. Sonuçta şu an tebrik etmek lazım. Boşluktan izlenmiş kelimesi hiç hoş değil.

Neyse, her kes istediğini düşünür. Sonuçta şu an tebrik etmek lazım. Boşluktan izlenmiş kelimesi hiç hoş değil.

İslerine gelince ustura erkek , obgzk kadin bu yuzden gecis olmaz derler ama yayimlanmadiginda da o erkekler kadinami donusuyo ? Cok basit bi kaf bu.. Gulup geceksin revan :) isine gelmeyince aglayan cocuklar gibi. :d

- - - Ekleme - - -

Tamamda trt tnsde neden değil çünkü sbt işine geliyor neyse haftayada 10 reyting alırsa tebrik ederim

Haftaya mac var..
Ondan sonraki hafta macsiz saglam bi kapisma olur o zaman hersey belli olur.

Evlerden Birini izledim ama neden bukadar düşük alıyo anlamadım , çok güzel dizi akşam hiç kaçşrmadan izledim ama vakit geçtikçe listeye girmiş daha 1-2 hafta olsa 4lere yükselir bence.
YORUMUM;
ÖBGZK bu hafta baya yükselmiş , totalde 10.38 reyting alarak özeti de iyi giderek her 2.gruptada ilk ikiyi kapatmış , ama bence rakip olmamasının sebebi reytingleri iyi bişey demiyorum ama nerdeyse rakip yoktu , en çok izlenen rakibi 3 reyting alabilmiş . abde 11.35 reytingle mütiş gitmiş.
Merhaba Hayat iyi başlamış totalde 3.30 reytingle 6.sırada , abde 3.42 reytingle 7.sırada yer alarak iyi başlamış.
Kötü Yol beklediğim gibi yine kötü gitmiş , 10 reytinglik bi diziniz ardından olmasına rağmen totalde 2.82 reytingle 14.sırada , abde 2.35 reytingle 15.sırada yer almış.
Ustura Kemalin tekrarıda iyi gitmiş totalde 2.71 reytingle 15.sırada , abde 3.22 reytingle 9.sırada yer alarak salı günü iyi gidebileceğini kanıtlamış.
Evlerden Biri kötü giderek totalde 1.93 reytingle 29.sırada , abde 2.10 reytingle 20.sırada yer almış.
Kötü Yol , EBnden de kötü giderek totalde 1.75 reytingle 32.sırada , abde 2 reytigle 25.sırada yer alarak şok yaşamış.