The Walking Dead Yeni Fragman !

GreatOttoman

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,739
Puanı
361
hqdefault.jpg

The Walking Dead'in 3. sezon prömiyerine geri sayım başladı. Tam olarak 1 hafta sonra yani 14 Ekim gecesi başlayacak 3. sezon 1. bölüm öncesi uzun bir tanıtım filmi de AMC tarafından internette yayınlandı.

1 dakikalık tanıtım filminde bir tarafta Rick ve grubunun kendilerine yeni bir güvenli yer arayışlarını izlerken diğer tarafta da tanışacağımız yeni karakterleri görebiliyoruz. Pek tabii sevimli zombi arkadaşlarımız da es geçilmemiş.

The Walking Dead 3. Sezon, Amerika'da AMC kanalında 14 Ekim gecesi (Türkiye saati ile 15 Ekim 04:00′de) Türkiye'de ise 15 Ekim gecesi FXTV'de Türkçe Altyazılı olarak başlıyor.

Ek olarak merak edenler için tanıtım filminde geçen şarkı:

Moderatörün son düzenlenenleri:
Fx'e tebrikler.İnternetten / indirip izleyenlerde en erken ertesi izliyordu.Süper haber ama Fx'imiz yok:( Gene indir:(

FX gerçekten çok iyi yapıyor bu işi helal olsun. CNBC-e 1 sene önce çıkan Game of Thrones'i yeni sezon yeni sezon diye döndürsün dursun. :):)

Bekliyoruz çok az kaldı artık. :)

Sonunda susturucu devrine geçmiş rick :D yanlış görmediysem :)
Maggie öyle kimi görüyo acaba seviniyo :D

FX var d-smart'ımda fakat internetten izleyeceğim daha erken :D hatta o gün okuldan kaçabilirdim fakat bölüm derslerimiz var :D :D
Yinede süper olacak bu sezon diğerlerine göre o andrean'ın gittiği yerle rick'in grubu çatışacak ilerki bölümlerde böyle his var ayrıca merle'de kesin kendine bi grup kurmuştur 2.sezondaki adamlardan filan çok şeyler bekliyo fakat bu sezon yine kısa bölüm inşAllah yine öyle uzunca bi ara vermezler..

Sonunda susturucu devrine geçmiş rick :D yanlış görmediysem :)
Maggie öyle kimi görüyo acaba seviniyo :D

FX var d-smart'ımda fakat internetten izleyeceğim daha erken :D hatta o gün okuldan kaçabilirdim fakat bölüm derslerimiz var :D :D
Yinede süper olacak bu sezon diğerlerine göre o andrean'ın gittiği yerle rick'in grubu çatışacak ilerki bölümlerde böyle his var ayrıca merle'de kesin kendine bi grup kurmuştur 2.sezondaki adamlardan filan çok şeyler bekliyo fakat bu sezon yine kısa bölüm inşAllah yine öyle uzunca bi ara vermezler..

Evet susturucu o. :D

Maggie Glenn'i gördüğü için seviniyodur başka neye sevincek. :D

Yalnız o Andrea'nın gittiği yer baya gelişmişe benziyor Rick'in işi zor. :D

Evet susturucu o. :D

Maggie Glenn'i gördüğü için seviniyodur başka neye sevincek. :D

Yalnız o Andrea'nın gittiği yer baya gelişmişe benziyor Rick'in işi zor. :D

evet andrea sağlam yere düştü :D erkek bulur ordanda bitane :D kesin oranın lideri gibi bi kişiyle aşk yaşar sonra grup karşı karşıya gelir sonra andrea öğrenir filan falan :D

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961