Artık Daha Geç "Krem"leneceksiniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan beyazsoy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,174
Puanı
1,059
Atv'nin "hayat devam ediyor"u pazar 20:00ye almasından dolayı artık "krem" saat 22:00 civari izlenecek . çocuk ve çocuk kalmayı deneyenlerin kremin bu saatine ne yanıt vereceği merakla bekleniyor

Son düzenleme:
ATV geç saate alarak hata yaptı. Bu hamleyle beraber dizi ilk 10'dan çıkar bence. Alev Alev ile gün değiştirseydi çok daha iyi olurdu. :)

Konuda 22.00 yazılmış ama yayın akışında 22.30 yazıyor. 22.30 olursa dizi adına çok kötü bir gelişme olur.

Krem dizisinin aldığı reytingler ortada ve bu reytinglere rağmen, her ne kadar iyi bir dizi gelse bile, saatiyle oynamaları çok yanlış. Belkide dizinin işini bitirmiş durumdalar. Böyle gereksiz değişiklikler, dizilerin reytinglerini düşürüyor.

kremi cumartesi pt1 koymaları lazım alevi cumartesi pt 2 alemin kıralını pazar pt2 bence

Cumartesi PT-1 veya Sali PT-1 yayinlanmali bu dizi..

çocuk kalmayı deneyenlerdenim saat 02 dede olsa izlerim ..

Dizinin konusunun tükeneceğini ta baştan söylemiştim. Çarşamba şimdiki durumuna göre daha iyi olurdu. Ancak, Pazar 22.30 az izlenen bir kuşak. Finali kaçınılmaz. Atv`yi yönetenlere selamlarımı iletiyorum. Pazar 22.30`a dizi koyan mı kaldı bu devirdi? Heleki, bu Krem dizisi.

@Revan dizinin konusunun tukenmesi başka izleyicinin izlememesi başka...Burdaki söz konu seyircinin izlememesi.Hikaye gayet iyi gidiyor.Sadece karakter fazlaliliği vardi ondada zaten azaltilimaya gidiliyor.Belki yeni karakterler gelebilir orasını bilemem.

@Revan dizinin konusunun tukenmesi başka izleyicinin izlememesi başka...Burdaki söz konu seyircinin izlememesi.Hikaye gayet iyi gidiyor.Sadece karakter fazlaliliği vardi ondada zaten azaltilimaya gidiliyor.Belki yeni karakterler gelebilir orasını bilemem.
Hikaye bitmiş durumda. Kremi sürdü güzelleşti, sonra eski haline döndü. Onurun ilgisini çekti. Daha ne olabilir ki? Ayrıca Krem gibi diziler Pazar geç saatte iş yapmaz. Atv ne düşünüyor merak ediyorum. Perşembenin ardı boş. Çarşamba boş.

Hikaye bitmiş durumda. Kremi sürdü güzelleşti, sonra eski haline döndü. Onurun ilgisini çekti. Daha ne olabilir ki? Ayrıca Krem gibi diziler Pazar geç saatte iş yapmaz. Atv ne düşünüyor merak ediyorum. Perşembenin ardı boş. Çarşamba boş.
Sende izlemiyorum diyorsun ama baya baya izlemişssin :X
Onur'un ilgisini daha yeni yeni çekiyor.Onur onun Aslı oldugunu öğrenecek keza anne ve babanne de ögrenecek.Onur öptüğü zaman eski haline döneceği zamanlar filan var.Daha senaryo diş güzelliğe değil iç güzelliğin olsun bunlara değinmedi.Aslı bile ruya olunca kendinden nefret ediyor.Aslı oluncada Ruya'dan nefret ediyor.

Atv Pazar günü reyting beklemesin.Yst-Bbeb ve Harem var.Yani eğlence günü.Haftasonu ağır bir dram dizisi izlenmez.