Feriha'nın takozuna yeni talip çıktı !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vhp

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
32
Puanı
159
Karadayı dizisinde Kenan İmirzalioğlu ile Melike İpek Yalova'nın boy farkı dikkatlerden kaçmadı.

Ay Yapım'ın yeni dizisi Karadayı'nın ilk bölümü dün akşam yayınlandı. Kenan İmirzalioğlu, Çetin Tekindor, Bergüzar Korel ve Melike İpek Yalova'nın rol aldığı dizi yayınlandığı ilk bölümü ile büyük beğeni topladı.

FERİHA'NIN TAKOZU LAZIM

Adını Feriha Koydum'da Hazal Kaya'nın Çağatay Ulusoy'un yanında kısa boylu olduğu belli olmaması için takoz kullanması, esprilere konu olmuştu. Karadayı dizisinde de 1.90'lık Kenan İmirzalioğlu ile Melike İpek Yalova'yı yan yana görenler takoz esprisi yaptılar. '

İşte twitter'daki boy esprileri

- Abi Karadayi'yi izliyorum, o kiz ne oyle Kenan'in yaninda 15 cm boyla olmusmu hic acaba, altina takoz koysalardi bari Feriha hesabi :D

- Yakışıklı heriflerin yanına bücür kızları niye koyarlar anlamıyorum!

- Ama bide şu var, Mahir sanki sevgilisini değilde çocuğunu seviyo gibi. Takoz bile kurtaramaz #karadayi

- pardonda rasgele karadayı dizisini gordum ki ne gördüm o bücüş kızla kenan imrzlioğlu nişanlımı? böyle bi boy farkı olmamalı bence.

- Kenan yanındaki kızın boyu neyaaaaa

- Melike İpek Yalova, Feriha'nın takozunu kullansın

Kızla dalga geçen kızları çok merak ettim sanki kendileri 175 180 hiçbirisi 165 bile yoktur.Nedenki bu kıskançlık :D

Kızla dalga geçen kızları çok merak ettim sanki kendileri 175 180 hiçbirisi 165 bile yoktur.Nedenki bu kıskançlık :D

aynen aynaya bakmadan yorum yapanlar grubu sallamış yine :)))

ayrıca kısalık sorun değil kız merdiveni dayasın mahirin bir tarafına çıksın yukarı öpecekse tabi :)))