Kanalların Eylül Ayı Performansı | FavoriForumum Özel İnceleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan darksaal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
reyting.gif

ozelhaber.gif

Eylül ayında hangi kanal kaç defa gün birincisi oldu?

Kanallar / TOTALGün
Star TV11
Kanal D6
Atv6
Show TV5
FOX2

Kanallar / ABGün
Star TV11
Kanal D8
Show TV5
Atv4
TRT 12

NOT:
01-17 Eylül tarihleri arasında SBT verileri baz alınmıştır.

NOT: Eylül ayında her gün çok farklı yapımlar gün birincisi olduğu için "hangi yapım kaç defa gün birincisi oldu" tablosu bu ay hazırlanmamıştır.

Moderatörün son düzenlenenleri:
star geçen ay acun sayesinde çoştu ama acun cumartesiyi kaybetti bile onun yerini bu ay maçlar alır gene 1.olur

Tebrikler Star Tv. Emeklerine sağlık darksaal.

Ancak bu sıralama tam da doğruluk payı taşımadığını düşünüyorum. Nasıl ki, her reytingin sonunda gelen kanal sıralamaları farklı olabiliyorsa bu da öyle olmalı. Mesela Haftasonu Acun zirvede gibi gözükse de, kanal olarak Kanal D birinci oluyor. Neyse, zaten bu konuyu anlatmıştım

Eğer tam doğruluk payı taşısaydı zaten diğer sonuçlarla farklı çıkmazdı :) Keşke kanal sıralamaları hergün çıksa da darksaal da ona göre düzenlese :)

Son düzenleme:
Bir öneride bulunmak istiyorum; biraz daha detayli bir liste olabilirdi. Mesela kendi yorumunu da koyabilirdin, veya geçen aylara göre kiyaslama yapabilirdin listelerde. :)

star hem total hem ab de süper gitmiş kanal D herzamanki gibi ab ve totali eşit ..

atv ab grubunda çuvallamış

show un beş birinciliği hangi proğramlar merak ettim..

fox totoşta 2 birinciliği var ab de yoklarda

Tebrikler Star Tv. Ancak bu sıralama tam da do
ruluk payı taşımadığını düşünüyorum. Nasıl ki, her reytingin sonunda gelen kanal sıralamaları farklı olabiliyorsa bu da öyle olmalı. Mesela Haftasonu Acun zirvede gibi gözükse de, kanal olarak Kanal D birinci oluyor. Neyse, zaten bu konuyu anlatmıştım

Tam olarak doğruyu yansıtıyor sıralama... Çünkü hangi kanalın kaç defa birinci olduğunun cevabını gösteriyor, fazlasını vaat etmiyor zaten. :)

Hangi kanal daha fazla izlenmiş diğer konuda detaylı şekilde var ayrıca...

Yıl sonunda her kanal kendisini bu şekilde över, 365 günden şu kadar gün 1. olduk diye... Sen de biliyorsun en çok da Kanal D yapar bunu. :)

Yani kanallar açısından çok önemli bir sıralama kanımca...

Kanalın prestiji demek gün birincisi olmak...

- - - Ekleme - - -

star hem total hem ab de süper gitmiş kanal D herzamanki gibi ab ve totali eşit ..

atv ab grubunda çuvallamış

show un beş birinciliği hangi proğramlar merak ettim..

fox totoşta 2 birinciliği var ab de yoklarda

Show'un 5 birinciliği;

Suskunlar - İlk bölüm
Pis Yedili - İlk bölüm
Emir'in Yolu- İlk bölüm
Recep İvedik
Recep İvedik 2

Tam olarak doğruyu yansıtıyor sıralama... Çünkü hangi kanalın kaç defa birinci olduğunun cevabını gösteriyor, fazlasını vaat etmiyor zaten. :)

Hangi kanal daha fazla izlenmiş diğer konuda detaylı şekilde var ayrıca...

Yıl sonunda her kanal kendisini bu şekilde över, 365 günden şu kadar gün 1. olduk diye... Sen de biliyorsun en çok da Kanal D yapar bunu. :)

Yani kanallar açısından çok önemli bir sıralama kanımca...

Kanalın prestiji demek gün birincisi olmak...

- - - Ekleme - - -

Show'un 5 birinciliği;

Suskunlar - İlk bölüm
Pis Yedili - İlk bölüm
Emir'in Yolu- İlk bölüm
Recep İvedik
Recep İvedik 2

demekki artık show un 5 birinciliğide yok sayılır .. suskunlar pis yedili ve emirin yolu bir daha birincilik yüzü göremez .. recep gubidiklerde her ay izlenmez :))

Moderatörün son düzenlenenleri:
demekki artık show un 5 birinciliğide yok sayılır .. suskunlar pis yedili ve emirin yolu bir daha birincilik yüzü göremez .. recep gubidiklerde her ay izlenmez :))

Belki bugün Recep İvedik 3'le bir birincilik alır, ancak başka şansı yok gibi gözüküyor. :)

Gün birinciliği önemlidir ama bence toplamda kaçıncı durumda olduğun prestij açısından çok daha mühim, şu an listenin zirvesindeki Star, bazı günler açık ara zirvede yer alırken, bazı günler son sıraya düşüyorsa ve kanalın kaldırmayı planladığı birçok dizisi varsa bence pek de övünebileceği bir şey yoktur...

Benim gözümde prestij; öncelikle kaç projeni çöpe attığınla, daha sonra ortalama durumunla, hepsinden sonra kaç kere zirvede yer aldığınla alakalı...

Konu bu arada vaat ettiğini veriyor, bunda bir sıkıntı yok...

Tebrkikler Star Tv , Pazartesi , Çarşamba ve haftasonları böyle devam ederse her ay lider olur.
Kanal D ve ATVde 6 gün birincş olmuş tebrik ederim , ancak Show Tv Ekim ayında 1 ker olabilir gibi.

Gün birinciliği önemlidir ama bence toplamda kaçıncı durumda olduğun prestij açısından çok daha mühim, şu an listenin zirvesindeki Star, bazı günler açık ara zirvede yer alırken, bazı günler son sıraya düşüyorsa ve kanalın kaldırmayı planladığı birçok dizisi varsa bence pek de övünebileceği bir şey yoktur...

Benim gözümde prestij; öncelikle kaç projeni çöpe attığınla, daha sonra ortalama durumunla, hepsinden sonra kaç kere zirvede yer aldığınla alakalı...

Konu bu arada vaat ettiğini veriyor, bunda bir sıkıntı yok...

Star bu haftanın 6 günü en az bir grupta 1. oldu, sadece cuma günü Dila Hanım'la zirvede yer alamadı. :)

Yani bazı günler son sırada diye bir şey söz konusu değil...

Zaten öyle bir şey olsa bile bazı günler açık ara zirvedeyse, diğer düşük olduğu günlerin açığını kapatıyor bu şekilde demektir.

Kanal açık ara zirve de diyelim, ama kadırmayı planladığı PT-2 dizileri var, bu kanal övgüyü hak etmiyor mu ?

Senin açından öyle ama yöneticiler tarafından kaç projenin çöpe atıldığının hiç bir önemi yoktur, önemli olan ne kadar izlendiğindir... Star o kadar proje üretti yazın, günü kurtardı çoğu zaman... Yazın en iyi kanalı olmayı başardı, renkli yayın kuşağıyla... Bu da prestijini arttırdı...

Star ya çok iyi gidiyor ya da çok kötü gidiyor ortası yok. Sonuç şaşırtıcı değil fakat genel sıralamalar daha farklı olurdu. :)

Star ya çok iyi gidiyor ya da çok kötü gidiyor ortası yok. Sonuç şaşırtıcı değil fakat genel sıralamalar daha farklı olurdu. :)

Star hala tutturduğu tek bir iş olmaması durumunu sürdürüyor mu ? Şimdi hatırlayamadım birden. :)

Henüz 1. yılını bile doldurmayan bir kanalın 1. olması alkışı hakediyor :)