harem 5 reytingi gecmis.. tebrikler harem ve krem
5 reyting mi ???
harem 5 reytingi gecmis.. tebrikler harem ve krem
Bu reyting FOX için yeterli
fsk da mahoni gibi işine gelen reytinglere bakıyor artık )))
5.11 almamismi.. yoksa ben yanlis mi gordum..
- - - Ekleme - - -
hayir ben yanlis bakmisim anlasilan..
şu an yeterli.. daha reklamlı bölümler yayınlanacak şimdiden düşen dizi ilerde ne hale gelir bilemiyorum ))
FOX ilk bölümünü bile reklamlı yayınladı zaten dünde reklamlıydı
YST bu Pazar iki grubtada yükselerek zirveye oturmus ve kanalinin yüzünü güldürmüs. Bakalim önümüzdeki hafta bu yükselisini sürdürebilecekmi? Bu arada Show Tv nin Ustura Kemal atagi fos cikti.
Ben Bilmem Esim Bilir yine iki grubtada 5 Reytingi görerek iyi bir gün gecirmis ve Reyting siralamasinda iki grubtada 2. olmayi basarmis. Daha öncede dedigim gibi yükselmesi icin yeni oyunlar sart.
Show Tv Ustura Kemal dizisinin günü ile oynayarak diziyi resmen atese atti. Dizi Sali günleri 5 Reytingle Total de 2. dizi olurken simdi Total de 3 AB de 2 Reytinge düsmüs. Bence Show TV bu hatadan cabuk dönmeli ve diziyi eski gününe almali.
Ustura Kemal in gelmesi Harem ve Krem dizilerini etkilemis ama Harem duyduguma göre eotik bir Bölümle izleyicinin karsisina cikmis ve bu yüzden haftaya kesin yükselecektir
5 HAREM FOX 19:51:11 01:46:57 5,11 13,5
fsk dogrusun 5 i geçmiş harem ama sbt de ))
evet sbtde iste. bir de bana guluyordunuz )))
ondan dedim ya sana mahoni gibi işine gellene bakıyorsun diye )))
acun medyanin herzaman arkasındayiz milyonlar one directonculeride arkasına aldi helal acuna