"Son Yaz" Bitmiyor! Peki Hangi Dizi Bitiyor?

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
38,927
Puanı
1,060
attachment.php

https://fav10.net/f498/hazal-kayaya-sok-162447/ <<<< Muallakta kalınıp yanliş anlaşilma üzerine yapılan haber ilgimi çekmişti.Aslinda Armağan Çağlayan "Son Yaz" bitiyor diye bi haber okumuş HaberTürk'te ve haber hakkında bir birşeyler tweetlemiş.Bunun üzerine Hazal Fanlari ile Armağan Çağlayan arasında geçen dialogta işte burada.

attachment.php

Armağan Çağala'nın sadece haber okuduğunu ve bunu tweetlediğinin itirafı

https://twitter.com/Armagan_caglaya/status/255344035403816960

Tweetiçerisinde geçen kısaltmalar;

EY:Emir'in Yolu
EDY:Eve Düşen Yıldırım​

Ekli dosyalar

• Emirin yolu bitiyor.JPG
    Emirin yolu bitiyor.JPG
    33.4 KB · Hit: 569
  • FF Özel Haber.jpg
    FF Özel Haber.jpg
    70.6 KB · Hit: 593
Son düzenleme:
Sanirim Armagan Çaglayan yanlis anladi yazilani. Bence onu EDY için demistir..

Dizi bu sezon çok kan kaybetti. Geçen sezon bitmesi çok daha doğru olurdu. :)

herkes benim gibi anlamış twiti dün bu dizi bitecek dedim darksaal aksini iddia etmişti :)) biliyoruzda diyoruz boşa söylemem lafı :))

Bence Eve Düşen Yıldırım için dedi Emir'in Yolu biraz daha yayınlanmaya devam eder Ocak ayına kadar olabilir

Bitsin Artık Show Cuma Günü Film Yayınlasın Pazartesi Gibi 6 Reyting Garanti :)

emirin yolu 77 bolum tamamliycak sonra karar verilecek bos bos konusmayin

O zaman neden bu dizi izleyicinin hafizasinda bir efsane olarak birakilmadida bu sekilde kötü bir duruma düsürüldü? Para para para...

herkes benim gibi anlamış twiti dün bu dizi bitecek dedim darksaal aksini iddia etmişti :)) biliyoruzda diyoruz boşa söylemem lafı :))

destere burada Eve DÜşen Yıldırım için diyor, reyting almadı kalkıyor. :)

Emir'in Yolu ile ilgili bir şey burada... Hem de senin izlemediğin dizi kolay kolay yayından kalkmaz. :D

Sanirim hiç kimse olayi anlamamis. Armagan Çaglayan orada kendisini yanlis ifade etmis. Açiklamayi Eve Düsen Yildirim dizi için söylemistir.