İkisi de aynı konuyu işliyor zaten evet.Arka sokaklar ile alev alev arasında fark yok
21:00 - 21:15 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) FOX: 6.39 , 2) STAR: 5.1 , 3) KANALD: 4.51 , 4) STV: 3.95 , 5) SHOW: 3.09
Arka Sokaklarla Alev Alevi bir mi tutuyorsun? Erler Filmin dizileri genellikle kalitesizdir. Ancak bu kalitesizlik arasında en iyileri tartışmasız Arka Sokaklar.
Alev Alev klişe bir dizi. Bu tür diziler baydı artık
Arka Sokaklar ise Türkiyenin en uzun soluklu ve en çok izlenen polisiye dizisi.
Yaptığım yorumu anlamadın galiba. Ben Erler Filmin hepsi kalitesiz ancak bu kalitesizlerin arasında en iyisi Arka Sokaklar dedim. Benim orada Kaliteli dediğim lafı gösterirmisin?
Wow ne savunma ama Kaliteye gelin ağalar/paşalar
Akasya Duraği'nin kaç sene yayınlayıp sonra tekrar yayınlayan kanalın kalitesine gel abim![]()
Akasya Durağı ilk başlarda iyiydi. Sonra cıvıttı. Ancak tuttuğu için Kanal D kaldırmadı.Acaba Kanal D, Akasya Duragi'ni nasil kabul etti ve Yillar Sonra dizisini..
Bu reytinglerden sonra atv, Alev Alev'i Pazar PT-2'de, Krem dizisini ise Cumartesi PT-1'de yayinlar..