6 Ekim 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arka sokaklar ile alev alev arasında fark yok

Arka ilk sezonlar süperdi gerçekten çoçuklar büyüdükçe ve hep aynı olaylar işlendiği sıkmaya başladı bitmeli artık

Stv reklam olduğu için düşmüş fox çok iyi star fena değil

- - - Ekleme - - -

Alev Alev çok kötü gidiyo bu dizi çok sürmez gibi

Acaba Kanal D, Akasya Duragi'ni nasil kabul etti ve Yillar Sonra dizisini..

Arka Sokaklarla Alev Alevi bir mi tutuyorsun? Erler Filmin dizileri genellikle kalitesizdir. Ancak bu kalitesizlik arasında en iyileri tartışmasız Arka Sokaklar.

Alev Alev klişe bir dizi. Bu tür diziler baydı artık

Arka Sokaklar ise Türkiyenin en uzun soluklu ve en çok izlenen polisiye dizisi.

Wow ne savunma ama Kaliteye gelin ağalar/paşalar :F:F
Akasya Duraği'nin kaç sene yayınlayıp sonra tekrar yayınlayan kanalın kalitesine gel abim :F

Fox`un en güçlü yapımı Lale Devri. Gerçekten Toprak diziyi nereden nereye getirdi. Show Tv`deyken ilk başlarda iyi giden sonra ilk 20ye zor giren diziyi Toprak zirveye taşıdı. Bravo.

Lale Devri gelecek sezonda devam eder reytingleri böyle devam ederse

En büyük show bile listede ama alev alev yok zaten fragmanlarını sevmedim dizinin kaldırılsın

Wow ne savunma ama Kaliteye gelin ağalar/paşalar :F:F
Akasya Duraği'nin kaç sene yayınlayıp sonra tekrar yayınlayan kanalın kalitesine gel abim :F
Yaptığım yorumu anlamadın galiba. Ben Erler Filmin hepsi kalitesiz ancak bu kalitesizlerin arasında en iyisi Arka Sokaklar dedim. Benim orada Kaliteli dediğim lafı gösterirmisin?

- - - Ekleme - - -

Acaba Kanal D, Akasya Duragi'ni nasil kabul etti ve Yillar Sonra dizisini..
Akasya Durağı ilk başlarda iyiydi. Sonra cıvıttı. Ancak tuttuğu için Kanal D kaldırmadı.

Yıllar Sonrayı da kesinlikle Erler Filmin hatrına yayınladı

Bu reytinglerden sonra atv, Alev Alev'i Pazar PT-2'de, Krem dizisini ise Cumartesi PT-1'de yayinlar..

arkadaşlar alev alev kalitesiz bir dizi değil destere hiç kalitesiz bir dizi izler mi :)))

alev alev kalitesiz oldugundan değil. destere izlediğinden battı :))))) malum desterenin maşallah dediği 3 gün yaşıyor :))) 4. bölümde final yapıyor . bknz: babalar ve ogullar :))))

Forum İstatistikleri

Konular
176,283
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs