Hayat Devam Ediyor'un Yeni Günü Belli Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Öbgz devri bitti ustura bile yaklaştı ona :)

istavrit öbgz nin özetine yetişemedeki :)) ben hatırlamıyorum en azından :))

ben olmaz derken iki diziyide izliyorum onun için olmaz dedim yoksa istavriti, koçanı, yollu emiri, kayık şehiri, pinti yediliyi aynı güne koyabilirler bir sakıncası yok :))

yeterki izlediğim diziler aynı saate gelmesin..

istavrit öbgz nin özetine yetişemedeki :)) ben hatırlamıyorum en azından :))

ben olmaz derken iki diziyide izliyorum onun için olmaz dedim yoksa istavriti, koçanı, yollu emiri, kayık şehiri, pinti yediliyi aynı güne koyabilirler bir sakıncası yok :))

yeterki izlediğim diziler aynı saate gelmesin..

2 OYLE BIR GECER ZAMAN KI KANAL D 19:59:56 22:27:04 7,12 19,18
3 USTURA KEMAL SHOW TV 20:00:40 22:20:32 5,04 13,63

2 reyting kalmış arada :)

Tahmin ediyordum böyle bir şeyin olabileceğini. Bu kez doğru olanı yaptı atv. :)

Krem'in işi ise zor sürekli oynar atv bundan sonra. :):) İlk durak Çarşamba olur yüksek ihtimal. :)

Atv nokta atışı yaptı pazar zirveye oynar

2 OYLE BIR GECER ZAMAN KI KANAL D 19:59:56 22:27:04 7,12 19,18
3 USTURA KEMAL SHOW TV 20:00:40 22:20:32 5,04 13,63

2 reyting kalmış arada :)

2 reyting 2 milyon seyirci eder kolaymı 2 milyon insanın tercihini değiştirmesi birde o dediğin reytingler sağlıklı değil ..:))

- - - Ekleme - - -

Tahmin ediyordum böyle bir şeyin olabileceğini. Bu kez doğru olanı yaptı atv. :)

Krem'in işi ise zor sürekli oynar atv bundan sonra. :):) İlk durak Çarşamba olur yüksek ihtimal. :)

pazar pt2 olur ...

Haha admin ne dedi :d

- - - Ekleme - - -

Ustura perşembe hariç her gün izlerim karadayı 2.dizim olabilir ama ustura süper be 2.liği bırakmaz belki :D

Çarşamba olursa yandın muhteşem kuzey güney krem.. :)

- - - Ekleme - - -

Admin destereye hakaret ettin :d

Hakaret etmedim daha çok çocukların izlediği bir dedim. İzleyen herkes çocuk demek değil ki bu. :):)

Ben mesela animasyon filmleri çok severim ama onları da daha çok çocuklar izler bunda alınacak bir şey yok. :):)

Su an atv'nin bos günü Çarsamba.. Oraya da muhtemelen Benim Için Üzülme dizisi gelecek..

Alev Alev tutmazsa, Krem yerine gelebilir.