Tuba'yı O da Reddetti!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan beyazsoy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,174
Puanı
1,059
Tuba Büyüküstün'e '20 Dakika' dizisi için partner aranıyor. En son Timuçin Esen'e teklif götürülmüştü. Ancak Timuçin Esen rolü kabul etmedi.

sanırım onur saylak bunları tehtit ediyor :))

yoksa tuba reddedilecek kız değil :))

özelikle başlığı tuba büyüküstün yapmadim. yınemı deram demeyesınız diye :))))

ay yapım tubaya panter bulamaması pek normal değil piyasada erkek kitligi olsa gerek :))))))

- - - Ekleme - - -

olsun dizide öpüşmeli sahneler vardır yeter bana:D

evli birine karşı daha türk adetletıne uygun hayaller kutulmalı bence :))))

Bir haberin başlığı ancak bu kadar çarpıtılabilirdi

ne carpıtması (baslik bana ait :)))) )

3aydır tubaya panter bulunamıyor ışte :)))

ayrıca timuçin esen rol teklif edilirken setlere dönmek istemediğini bilmiyormuymuş yani :)))) sonra mi kafasina dank etti :))))

Son düzenleme:
ne carpıtması (baslik bana ait :)))) )

3aydır tubaya panter bulunamıyor ışte :)))

Yorumumda sana zaten neden başlığı çarpıttın anlamadım
Tuba Büyüküstün imzayı geçen hafta attı ve bunun üzerine erkek oyuncu arayışlarına girildi.Çok yakında da Tuba'ya uygun bir oyuncu bulunur zaten

Yorumumda sana zaten neden başlığı çarpıttın anlamadım
Tuba Büyüküstün imzayı geçen hafta attı ve bunun üzerine erkek oyuncu arayışlarına girildi.Çok yakında da Tuba'ya uygun bir oyuncu bulunur zaten

başlıkta çarpıtma yok . timuçin esen reddetmiş ışte ..

timuçin esen rol teklif edilirken setlere dönmek istemediğini bilmiyormuymuş yani ))) sonra mi kafasina dank etti.

yani haberdeki gerekçe bana inandırıcı gelmedi

ayrıca tubanın 20 dakikada oynayacağı aylar önce bellıydi

başlıkta çarpıtma yok . timuçin esen reddetmiş ışte ..

timuçin esen rol teklif edilirken setlere dönmek istemediğini bilmiyormuymuş yani ))) sonra mi kafasina dank etti.

yani haberdeki gerekçe bana inandırıcı gelmedi

ayrıca tubanın 20 dakikada oynayacağı aylar önce bellıydi

Tuba Büyüküstün ve Ay Yapım Ağustos ayından beri görüşme halindeymişler ama Tuba RESMİ OLARAK İMZAYI geçen hafta atmış.Partner arayışlarıda hız kazanmış.Timuçin Esen kendisi kaybetmiş rolü red ederek :)

Beyazsoyun konusu olduğunu anladım. Hep bi olumsuzluk, bi negativlik. Tubayı da beğenmiyordur kesin. Oyuncular yalvarsınlar Tubayla partner olacaklar diye

Beyazsoyun konusu olduğunu anladım. Hep bi olumsuzluk, bi negativlik. Tubayı da beğenmiyordur kesin. Oyuncular yalvarsınlar Tubayla partner olacaklar diye

yooo beğenirim tuba türkiyenin en güzel "oyuncusu" ama en iyi oyuncusu değil

- - - Ekleme - - -

Engin Akyürek olmayacakmiydi zaten ?

yook gecende dreamin açtığı haber eski bir haberdi. o haber yalanlanmıstı ...

engin ak yürek kesin olmayacak. zati olsaydı şimdiye çoktan fragman donerdi. ay yapım fellik fellik tubaya oyuncu arıyor ama bulamıyor ışte :)))))

yooo beğenirim tuba türkiyenin en güzel "oyuncusu" ama en iyi oyuncusu değil

- - - Ekleme - - -

yook gecende dreamin açtığı haber eski bir haberdi. o haber yalanlanmıstı ...

engin ak yürek kesin olmayacak. zati olsaydı şimdiye çoktan fragman donerdi. ay yapım fellik fellik tubaya oyuncu arıyor ama bulamıyor ışte :)))))

Mehmet Günsür olabilir

Mehmet Günsür olabilir

mehmet gunsur sanırım sezon sona doğru olecek oda olmaz.ama illa muhtesemden olacaksa ama pargalının ölümü yakın o olabilir :))))

mehmet gunsur hemde projeyi bir yıl öncesinden istiyor önceden çalışması gerekiyor