Kötü Yol Gün Değiştirdi!

Kanal D 2 yıldır Öyle Bir Geçer Zaman Ki arkasına hiç dizi koymadı yanlış hatırlamıyorsam ilk kez koyacak ama bu sefer de dizi kendisi zayıfladığı için çok olumlu etkisi olacağını sanmıyorum. Yine de 3-4 reyting alma şansı yüksek. :)

öbgz arkasına dizi tekrarlarını koymuştu mesela bir boncuk sevdim .. ve çokda güzel reytingler almıştı bence iyi bir gün iyi bir saat kötü yol kaliteli bir dizi bitirmesinler salı pt2 de devam etsin yeterli...

- - - Ekleme - - -

demek kötü yol kötü yola düştü :)))

iyi yola düşmüş saati mükemmel..

- - - Ekleme - - -

Dizi kötü yolda :D

vadiyi geçecek diye korkmuştunuz, günü değişti ya şimdi içinize su serpildi sevinin artık vadi kurtuldu :))

öbgz arkasına dizi tekrarlarını koymuştu mesela bir boncuk sevdim .. ve çokda güzel reytingler almıştı bence iyi bir gün iyi bir saat kötü yol kaliteli bir dizi bitirmesinler salı pt2 de devam etsin yeterli...

- - - Ekleme - - -

iyi yola düşmüş saati mükemmel..

- - - Ekleme - - -

vadiyi geçecek diye korkmuştunuz, günü değişti ya şimdi içinize su serpildi sevinin artık vadi kurtuldu :))

Vadiyi rüyanda bile geçemez :D

Kanal D, Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin ardına dizi koyma işini önceki senelerde yapsaydı, dizinin A/B'de üçüncü olması garantiydi ama şimdi Öyle Bir Geçer Zaman Ki zayıfladığı için böyle bir şey olması zor. Ama yinede A/B'de ilk 10'a girer dizi. :) Hatta ilk 5'e bile girebilir. :)

Bence pek iyi gitmez , nedense Öyle Bir Geçer Zaman Ki herkezin tahmin ettiği gibi bu sezon zayıfladı dizi her 2.gruptada 7 reyting alıyo , Kötü Yolda alsa alsa en fazla 4 alır.