Reytingler bu sabah geç cıktı.Kreysin yokluğu aşırı derece de hissediliyo kardeşim benim sabah saat 11 olmuş reytingleri ekleyen yok kreys olsa saniyesinde ekliyo
Cumartesi acuna yetişemicek
tamam asıl mesele camda bir çocuk bu kadar soyut düşümnemz. tepkisi ilk önce annem temizlikçi değildir olur direk camdan öcünü almaz. çocuklar önce çocugu kızdrırı sonra çocuklar camı siliyor annen camı siliyor annen der çocukta camı kırar.. olay görgüsü böyle olur birden çocuk camı kırmaz..
benim klışe dedim çocukların fakir çocugu kızdırması. ikinci olarak klışe yaptınız bari hakkını verim dedim
TT listesinin hepsi hashtag
Senarist burda cocuğun böyle soyut düşünme fikrini pek düşünmeden yapmış olabilir ama bu bi kliselik değil hatadir.. Artık kliseliktin gitmemek için bu perde altı hatayı yapmıştır..
Bence herseyi de kusursuz hataya yürütmek imkansız sonuçta dizi bu.. Ama bence klise olmaktansa perde altı hatayı yapmak daha iyi . Zaten %90 seyirci farketmemistir bile
seyirci bi kez farketmez iki kez fark etmez ama üçüncüde afetez ))) tomris giritlioglunun dizilerinde böyle soyut göndermeler çok oluyor ama sonra dizi tutmuyor )))