04 Ekim 2012 Perşembe Reyting Tahminleri

ben öyle bişey demiyorum senin niyetin farklı bana yutturamazsın demeyecen zaten aga falan

Sana Yutturacak Bir şeyim Yok Ben Arkadan Konuşmam Direk Eleştiririm
Bu Eleştirime de Saygı Beklerim Yok Sen Reytingden Anlamıyorsun Sanane İster Anlarım İster Anlamam .

Ağır Roman Yeni Dünya'nın yükseleceğini düşünüyorum , Veda'nın tekrarları beklediğim kadar başarılı olamadı çok yükselebileceğini düşünmüyorum Vadi maçın etkisiyle en fazla 1-2 reyting düşer 10 reytingin altına düşmez belki ab grubunda 9 reytinge düşebilir , Suskunlar düşüş yasayacaktir bence.

Sana Yutturacak Bir şeyim Yok Ben Arkadan Konuşmam Direk Eleştiririm
Bu Eleştirime de Saygı Beklerim Yok Sen Reytingden Anlamıyorsun Sanane İster Anlarım İster Anlamam .

yutturamazsın zaten alttan alttan prove ediyosun daha dün gerçek yüzünü anladım artık işim olmaz dediğindestereyle vadi 7 yi geçemez diyip dalga geçiyon bu nedir 12 alan vadi yarın 7 almazsa burda ol tamam mı

yutturamazsın zaten alttan alttan prove ediyosun daha dün gerçek yüzünü anladım artık işim olmaz dediğindestereyle vadi 7 yi geçemez diyip dalga geçiyon bu nedir 12 alan vadi yarın 7 almazsa burda ol tamam mı

Tahmini Eleştiri Olarak Görüyorsan Sorun Sende
Ben Her gün Buradayım Merak Etme Ve Hep Burada Olacağım By takas

bende burdayım merak etme :D kanım hiç ısınmamıştı zaten hislerim doğru çıktı

Hayırlısı buymuş samimi gelmeyen adamla işim olmaz

Aga bu adamı çözdüm bizim desteğimizi almaya çalışıyo ama alttan alttan proveke ediyo

Aga bu adamı çözdüm bizim desteğimizi almaya çalışıyo ama alttan alttan proveke ediyo

Sen Kimsin ki Senin Desteğini Alayım Reyting İçin Foruma Giriyoruz 2 Arkadaşlık Kuralım Dedik Proveke Müdürü İlan Ettin Bizi Tamam Yazdığım Konuya Karşılık Vermezsin Muhattap Olmazsın Olur Biter .

Takas dizi izlemesine göre arkadaş seçiyorsun kendine. Seninle arkadaş olan herkes Vadiyi izlemek zorunda mı?

SuskunFelon bu konuda haklı. Ne demek istediğini anladım. Senle anlaşma yapıyorsuz iyi anlaşacağımız konusunda. Sen hiçkimsenin izlediine saygı duymuyorsun ama sana saygı duyulmasını istiyorsun

Takas dizi izlemesine göre arkadaş seçiyorsun kendine. Seninle arkadaş olan herkes Vadiyi izlemek zorunda mı?

SuskunFelon bu konuda haklı. Ne demek istediğini anladım. Senle anlaşma yapıyorsuz iyi anlaşacağımız konusunda. Sen hiçkimsenin izlediine saygı duymuyorsun ama sana saygı duyulmasını istiyorsun

Kendini Lider Sanıyor Ne İsterse O Olacak Diyor
Ama Olmaz İzin Vermem .

Dizi için kavga etmeyin beyler yakışmaz provoke yok aga maç dolayısıyla düşer demiş suskun

- - - Ekleme - - -

Dizi için kavga etmeyin beyler yakışmaz provoke yok aga maç dolayısıyla düşer demiş suskun