Huzur Sokağı A/B de Neden Yüksek alıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan beyazsoy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,174
Puanı
1,059
destereye huzur sokagının ab de neden yüksek çıktıgını rakamlarla açıklayayım da sürekli nasıl oluyor yüksek çıkıyor diye sormasın

yapılan seçim anketlere göre egitim durumuna göre partilere oy verme eğilimi şu şekilde:

33mx18l.jpg

AKP'nin oy oranının %49,9 olması ve üniversiteli oylarının %9 olması sebebiyle, Türkiye'de AKP'ye oy veren üniversitelilerin tüm seçmenin yaklaşık %4.5'u olduğu görülebilir.

CHP'yi seçersek, oy oranının %25.9 olması ve üniversiteli oylarının %19 olması sebebiyle, Türkiye'de CHP'ye oy veren üniversitelilerin tüm seçmenin yaklaşık %4.9'u olduğu görülebilir

yani chp seçmeni ile akp seçmeni de aynı oranda üneversite okumuş insan var
2011 seçimi, eğitim seviyesi ile parti oyları arasındaki bağlantı

peki türkiyede başörtülü nufus oranı ne kadar

SABAH - 4 Aralık 2007, Salı - Anketlere göre türbanlı oranı arttı mı azaldı mı?

bu durumda huzur sokagı gibi dizilerin ab de yüksek alması gayet normal. özelikle bu dizinin roman uyarlaması olması ve roman okumanın eğitim seviyesiyle alakalı bir durum oldugunu düşünürsek huzur sokağının ab de yüksek alması sosyalojik olarak normal

haklısın,Eğer bu hafta ab grubunda 7.1 reytingi geçerse,öbgz yi haftalık reytinglerde geçicek.

öbgzk nin 7 alması bile çok fazla dün 5 dk izledim berbat ötesi bir dizi o kadar basit sahneler var ki 7 aldığına öbgzk şükretsin yemin ediyom ustura ya verilen emek kalite öbgzk bin çeker her açıdan

öbgzk nin 7 alması bile çok fazla dün 5 dk izledim berbat ötesi bir dizi o kadar basit sahneler var ki 7 aldığına öbgzk şükretsin yemin ediyom ustura ya verilen emek kalite öbgzk bin çeker her açıdan
öbgz de oyunculuklar çok iyi usturayı katlar ama senaryo iyi değil
ayrıca emeği kimse bilmez ustura sadece adada çekiliyor çok d aemöek harcanmıyordur çekerken yani

sen bi izle bakalım öbgzk nin bu kadar kötü olduğunu bilmiyodum dün 5-10 dk izledim aşırı kötü ya vadinin yanında kalite olarak hiçbişey 0. ustura kemal müthiş dizi oyuncuların kralı orda öbgzk de kim var ne oyuncusu gğldürme usturanın kadrosuna bak bakalım oktay kaynarca sadece öbgzk nin tüm oyuncularına bedel

öbgz de oyunculuklar çok iyi usturayı katlar ama senaryo iyi değil
ayrıca emeği kimse bilmez ustura sadece adada çekiliyor çok d aemöek harcanmıyordur çekerken yani

ÖBGZK'de sadece Beykoz Kundura Fabrikasında çekiliyor, nerede çekildiğinin harcanan emekle alakası yok. :)

Huzur Sokagi A/B grubunda daha da yükselebilir bu hafta..

ustura kemal kalitesizse öbgzk ne merak ediyorum yav açın ikisini de izleyin aradaki farkı göreceksiniz öbgzk de oyunculuk mu var yok senaryo desen 0 müzik desen yok halk bunu anladıkça düşüyo ustura pazar günü 1.olabilir

ÖBGZK'de sadece Beykoz Kundura Fabrikasında çekiliyor, nerede çekildiğinin harcanan emekle alakası yok. :)

dış mekanlar da var :D ayrıca nerde çekildişği set arkasının emmeğini ilgilendirir oyuncularun emeği çok değişmez genelde

- - - Ekleme - - -

ustura kemal kalitesizse öbgzk ne merak ediyorum yav açın ikisini de izleyin aradaki farkı göreceksiniz öbgzk de oyunculuk mu var yok senaryo desen 0 müzik desen yok halk bunu anladıkça düşüyo ustura pazar günü 1.olabilir
ondna en iyi müzik ödülünü aldı idimi geçen sene antalyada:d

ne emeği ya 3-5 arkadaşla öbgzk den daha kaliteli dizi çekeriz usturayı çekmek emek ister yürek ister yürek :D

- - - Ekleme - - -

dış mekanlar da var :D ayrıca nerde çekildişği set arkasının emmeğini ilgilendirir oyuncularun emeği çok değişmez genelde

- - - Ekleme - - -

alsa nolur vadinin en kötü müziği daha iyidir kaç dizi katılıyo :D

başörtülü nüfus artıkca huzur sokağın reytingi artar :)))))

şaka bi yana huzur sokağın senaryosu iyi gidiyor. aldatma imkansız aşk ..

Muhafazakar basörtülü insanlarin hayatlari ekrana geliyor ve bu bence çok güzel bir sey.. Izlemeye devam.

pazar ustura rahat düşecektir. acunu izleyen kitle ile usturayı izleyen kitle aynı birde hafta sonu millet evde olmaz

- - - Ekleme - - -

Dış mekanlar olsun, genelde platoda çekim yaptıkları için çekim şartları çok kolay... Bunu oyuncularda söylemişti. :)

Neyse iki diziyi karşılaştırmaya gerek yok, ayrı günlerde yayınlanacaklar artık. :)

Huzur Sokağının düşüşler yaşayacağını düşünüyorum nedense ama umarım oranlarını korur.

- - - Ekleme - - -

Huzur Sokağının düşüşler yaşayacağını düşünüyorum nedense ama umarım oranlarını korur.

- - - Ekleme - - -

Rakiplerinden dolayi mi yoksa senaryo gidisatindan mi dolayi ?

ÖBGZK kalitesiz.
Ustura Berbat Ötesinin 666 kez çarpımından kalımının +999 eklemesinin 40 çarpımınında 8 eksiği :A :A