- Reaksiyon puanı
- 13,174
- Puanı
- 1,059
destereye huzur sokagının ab de neden yüksek çıktıgını rakamlarla açıklayayım da sürekli nasıl oluyor yüksek çıkıyor diye sormasın
yapılan seçim anketlere göre egitim durumuna göre partilere oy verme eğilimi şu şekilde:
AKP'nin oy oranının %49,9 olması ve üniversiteli oylarının %9 olması sebebiyle, Türkiye'de AKP'ye oy veren üniversitelilerin tüm seçmenin yaklaşık %4.5'u olduğu görülebilir.
CHP'yi seçersek, oy oranının %25.9 olması ve üniversiteli oylarının %19 olması sebebiyle, Türkiye'de CHP'ye oy veren üniversitelilerin tüm seçmenin yaklaşık %4.9'u olduğu görülebilir
yani chp seçmeni ile akp seçmeni de aynı oranda üneversite okumuş insan var
2011 seçimi, eğitim seviyesi ile parti oyları arasındaki bağlantı
peki türkiyede başörtülü nufus oranı ne kadar
SABAH - 4 Aralık 2007, Salı - Anketlere göre türbanlı oranı arttı mı azaldı mı?
bu durumda huzur sokagı gibi dizilerin ab de yüksek alması gayet normal. özelikle bu dizinin roman uyarlaması olması ve roman okumanın eğitim seviyesiyle alakalı bir durum oldugunu düşünürsek huzur sokağının ab de yüksek alması sosyalojik olarak normal
yapılan seçim anketlere göre egitim durumuna göre partilere oy verme eğilimi şu şekilde:
AKP'nin oy oranının %49,9 olması ve üniversiteli oylarının %9 olması sebebiyle, Türkiye'de AKP'ye oy veren üniversitelilerin tüm seçmenin yaklaşık %4.5'u olduğu görülebilir.
CHP'yi seçersek, oy oranının %25.9 olması ve üniversiteli oylarının %19 olması sebebiyle, Türkiye'de CHP'ye oy veren üniversitelilerin tüm seçmenin yaklaşık %4.9'u olduğu görülebilir
yani chp seçmeni ile akp seçmeni de aynı oranda üneversite okumuş insan var
2011 seçimi, eğitim seviyesi ile parti oyları arasındaki bağlantı
peki türkiyede başörtülü nufus oranı ne kadar
SABAH - 4 Aralık 2007, Salı - Anketlere göre türbanlı oranı arttı mı azaldı mı?
bu durumda huzur sokagı gibi dizilerin ab de yüksek alması gayet normal. özelikle bu dizinin roman uyarlaması olması ve roman okumanın eğitim seviyesiyle alakalı bir durum oldugunu düşünürsek huzur sokağının ab de yüksek alması sosyalojik olarak normal