Ay Yapım Tuba Büyüküstün'ün Partneri İçin Sıkı Bir Arayış İçinde

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Ay yapım, Tuba Büyüküstün'ün birlikte oynayacağı erkek oyuncu için ince eleyip sık dokuyor

Tuba Büyüküstün Star tv için çekilecek 20 dakika dizisinde rol alacak.Diziyi çekicek olan Ay Yapım,Tuba Büyüküstün'ün birlikte oynayacağı erkek oyuncu için ince eleyip sık dokuyor.Çünkü şu anda televizyonlarda hayli iddialı yapımlar var.Reyting mücadelesinin had safhaya ulaştığı şu günlerde yanlış bir seçim her an dizinin hüsranla sonuçlanmasına yol açabilir.Tuba Büyüküstün de uzun zaman sonra bir dizide rol alıcak.O da temkinli davranıyor.

Devamı
Mehmet Sarışın : BEREN SAAT, TUBA BÜYÜKÜSTÜN VE ENGİN AKYÜREK KRİZİ!..

Tuba'nin yanina yakisan en uyumlu kisiyi bulacaklarindan eminim :)

tubaya begendirmek kolay bide her işe burnunu sokakan kocasına patner begendirmek lazım :))))

Dizi ocak ayına sarkmış.Partner konusunda İbrahim Çelikkol ve Murat Ünalmış gündemdeymiş

hiç kimse tubayla oynamak istemiyor bana teklif gelse bende kabul etmem evli kadınla ne işim olur :))beren olacaktıki :))

dizifilime ben atmıştım murat ünalmışı umarım ordan bir geyik değildir :)))) ay yapım dizisi biteceklerin peşinde oalcak başka çare yok. yoksa dizi yapacakllar jönlerle anlaşsaydı şimdiye çoktan anlaşılırdı. tabi bu jöne onur saylaktanda izin alması lazım :)))))

hiç kimse tubayla oynamak istemiyor bana teklif gelse bende kabul etmem evli kadınla ne işim olur :))beren olacaktıki :))

Senin niyetin kötü :D evli olmuşsa ne olmuş yani oldu olacak evli oyuncular hiç çalışmasın

Ayrıca Onur Saylak Tuba'nın işine karışamaz herkes kendi işine baksın :)

Senin niyetin kötü :D evli olmuşsa ne olmuş yani oldu olacak evli oyuncular hiç çalışmasın

Ayrıca Onur Saylak Tuba'nın işine karışamaz herkes kendi işine baksın :)

ben farklı açıdan bakmıştım olaya yani beren olsa daha rahat muhabbet ederiz sette ..:) tubanın bir gözü hep kapıda olur ya saylak gelirse diye .. o açıdan berenle oynamayı tercih ederdim :))