Star TV, iddialı yeni dizisini yayından kaldırdı!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860
634847898662949055.jpg

Babalar ve Evlatlar Dizisi Yayından Kaldırıldı

Güçlü oyuncu kadrosu ile adından söz ettirmiş olan Boyut Film İmzalı Babalar ve Evlatlar dizisi ne yazık reytinglere yenildi.

***'un haberine göre Pazartesi günü yayınlanan 3. bölümü ile 40. sıraya kadar gerileyince dizinin birtirilmesine karar verildi.
Babalar ve Evlatlar haftaya 4. bölümü ile ekranlara veda edecek.

Fatma Girik artik bir daha ekranlara dönmez bence, çok yazik oldu çok!

bu dizi tutması zordu kadın başrol olarak çok iyi biri yoktu fatma girik ayrı tabi

Yazın bu dizi 10+ alacak diye tahminler yapılıyordu. O zaman da söylemiştim. Hiçbir diziye fazla güvenmeyin. Bunu yazan Mahsun Kırmızıgül bile olsa

Bitmesine çok üzüldüm iyi bir kadro ve bir o kadarda güzel konusu vardı ama maalesef ki bunca dizi ve programın arasında iyi reyting almak oldukça zor ):

Bakalim Mahsun'un diger dizi projesi Benim Için Üzülme ne olacak..

Star her diziyi alırsa böyle olur, elbet bazıları izlenmeyecek ve yayından kalkacak...

Giriğin Kariyerini Kötü Etkileyecek Bir Dizi
Murat Ünalmış İnş Ortada Kalır !

Bn ailemin izleyemediği dizide oynamam demiş murat,85 bölüm oyna ve snra ailem izlemiyor de! saçma.bak böyle ortada kalırsn işte.

Fatma Girik artik bir daha ekranlara dönmez bence, çok yazik oldu çok!

fatma gırikte nınelık yaşına gelip torunlarına annelik ysptırırsan olacağı bu.

mahsunun dizi işini bırakmasi lazım. hde atvnin müthiş tanıtımı sayesinde tuttu ama senaryo berbat olunca dağıldı. babalarda bu olmadı senaryo ve konu berbattı

murat ünalmış yer gök aşkı bırakmamalıydı

ölmeseydi belki dönerdi diziye..

- - - Ekleme - - -

fatma gırikte nınelık yaşına gelip torunlarına annelik ysptırırsan olacağı bu.

mahsunun dizi işini bırakmasi lazım. hde atvnin müthiş tanıtımı sayesinde tuttu ama senaryo berbat olunca dağıldı. babalarda bu olmadı senaryo ve konu berbattı

beyazsoy benim için üzülme sence nasil olur?

star en büyük yanlışlığı sezon başında yaptı kurtlar vadisini almıyarak çok pişman olcaklar

Star Vadi'yi almaz yahu aynı şeyi söyleyip durmayın. Vadi'yle Star Tv'nin hayat görüşleri farklı en başta.

Star, İsrail'i dize getirmiş bir diziyi alır mı hiç...

Gerçekten büyük hayal kırıklığı oldu bu dizi. Bence Benim İçin Üzülme de benzer bir kaderi yaşayacak. Hayat Devam Ediyor'un işi zaten çok zor. Mahsun Kırmızıgül bu sezon erken havlu atacak gibi. :)

star tv cok izlenen kanal digil daha ne kadar dizi eliycek yaa muhtesem yuzyilda her an kanal d ye transfer ola bilir acun da zaten show tv de aldigi reytinkleri alamaiyor bu sezon fox atv ve show tv devrii

Fatma Girik, Hümeyra ve Perran Kutman harcandı bu sezon.. Murat Ünalmış'a müstahak ah aldı 😛

Son düzenleme:
star tv cok izlenen kanal digil daha ne kadar dizi eliycek yaa muhtesem yuzyilda her an kanal d ye transfer ola bilir acun da zaten show tv de aldigi reytinkleri alamaiyor bu sezon fox atv ve show tv devrii

atma o ses showda 7 aliyodu starda 11 aldı starda daha çok izleniyor y.sizsiniz türkiyede açılmaya basladi hep zirvede zaten muhtesem yüzyılda starda onuda nerden çıkardın

:d :d yalandan kim ölmüs kimin fakesisin yoksa dizikolikmisin sen :d :d :d

muhtesem starda kanald de falan degil

bu fake bulsun admin banlayabilir yalan haberden :d :D

acun starda showu ezdi :d :d en büyük show fiyasko

Son düzenleme: