Hangi Kanal TNS Reyting Ölçümlerine Dahil Olma Kararı Aldı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
19,835
Puanı
1,060
Kanal D, Show Tv, Atv, Star, Fox, Stv, Kanaltürk, Kanal 7, Tv 8 ve Meltem Tv'den sonra, yeni içeriğiyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Cine 5 de TNS rating ölçümlerinde yer alacak…

Cine5_logosu.jpg

Ekli dosyalar

• Cine5_logosu.jpg
    Cine5_logosu.jpg
    9.1 KB · Hit: 500
Dizi Magazin iyi gidebilir..

Yasemin Bozkurt'un da bir programi vardi "Bir Demet Yasemin" diye ama program maalesef sona erdi..

trt inat ederde tns ye varmaz,nasl olsa sbt bol bol reytng weriyo trtye.

Cenk Eren'de yeni bir programa başlamıştı Cine5'te, programı bölerse belki bir dilimi ilk 100'e girebilir. :)

Cedric'i yayınlarsa girer ilk 100 e bence 😀d:d

- - - Ekleme - - -

TRT1 de Girse İyi Olacak [sm=s20.gif]

- - - Ekleme - - -

Hangi gün başalanacak yarından itibarenmi?

bu kanalı araplar aldı el cezıre türku kuracaklardı sanırım vazgectıler tekrar eğlence kanalı olacak ama cine5 çok kan kaybetti

- - - Ekleme - - -

bu kanalı araplar aldı el cezıre türku kuracaklardı sanırım vazgectıler tekrar eğlence kanalı olacak ama cine5 çok kan kaybetti

TRT 1'in dahil olduğunu sanmıştım herkes gibi, ama bu gerçekleşmedi. Meltem TV'nin reyting ölçümüne katılıyor olmasını biraz komik buldum. Adamlar sabahtan akşama kadar "Doktorunuz Sizinle" programını yayınlıyor ve reyting sistemine dahil oluyor, çok ilginç. Atılım yapsalar birşey diyemem, ama atılım yaptıklarıda yok. Cine 5'in reytinglere etki yapacağını pek sanmıyorum. Arada sırada güzel yapımlar yayınlanıyor, ama pek fayda etmez. Cine 5'in izlenilmesi için, atılım yapması şart. Reyting ölçümüne katılan bazı kanalları gereksiz buluyorum. Önce ilgi gör, daha sonra reyting sistemine gir. Ne diyelim, umarım reyting sisteminde kalite artar. Cine 5 için hayırlı olsun. Umarım iyi bir kanal olup, iyi izlenir ve reyting sisteminde iyi yerlere gelirler.

Forum İstatistikleri

Konular
172,759
Üyeler
8,482
Son Üye
Sabir