Umutsuz Ev Kadınları Salı Günü Yayınlanacak !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan darksaal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
ozelhaber.gif

Başrollerini; Songül Öden, Bennu Yıldırımlar, Ceyda Düvenci, Evrim Solmaz ve Özge Özder'in paylaştığı ve yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği "Umutsuz Ev Kadınları" dizisinin yeni sezonu salı günü başlıyor.

Dizi salı günleri Öyle Bir Geçer Zaman Ki'den sonra 22.30'da yayınlanacak.

Sezonun ilk bölümü 9 Ekim'de ekrana gelecek.

Umutsuz-Ev-Kadinlari-7-Bolum-Fragmani-izle1-300x240.jpg

YASAL UYARI: 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapan FavoriForumum.net'te yayınlanan içerikler, kaynak göstermek veya ilgili sayfaya link vermek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Son düzenleme:
Merhaba Hayat da Salı ama son 20 dakikasıyla falan çakışıyor... ÖBGZK nin arkasında iyi sonuçlar alabilir

Son düzenleme:
o zaman da öbgzk nin özetsiz başması gerekiyo! bu da kötü olur öbgzk için....!

Şaşırtıcı oldu açıkçası. Buradan Kanal D'nin Ben Bilmem Eşim Bilir'den memnun olduğu sonucunu çıkarabiliriz. Haftasonlarını komple Ben Bilmem Eşim Bilir'e emanet ettiler. Hafta içi ise önceki yılların aksine iki kuşak dizi oldu. Tek Çarşamba günü kaldı PT2'si boş olan belki oraya da Kanıt gelir. :)

Yaa bunlar Hazal Kaya'ya yapılan komplo oyunlari resmen.Bu kadar çirkeş yapımcı görmedim.

Uçurum'la kapisacak, ama uçurum geçebilir bence..

Kanal D yanlış hamle yaptı bence. Pazar akşamları totalde 3, AB`de 5-6 reyting alıyordu. Ama Yalan Dünya gibi yükselişe geçebilirdi. Sonuçta herkes özledi diziyi. Açıkcası Cumartesi 20.00 uygundu bence. Ve ya Pazar 20.00`de olurdu. Ben Bilmem Eşim Bilir 22.00 gibi yayınlansa daha iyi sonuç alır. Eğer illia yayınlayacağız derlerse özetli yayınlasınlar. AB`de 12lere çıkmıştı bu dizi. Yine başarılı olabilirdi

- - - Ekleme - - -

Uçurum'la kapisacak, ama uçurum geçebilir bence..
Uçurum dizisini severim. Ama hangi reytingi ile geçecek çok merak ettim :):)

geçen sene tekrarları iyi gidiyordu sdalı günleri ama bu sefer öncesinde güşlü bir öbgz olmıcak:D

krem karşısında ezileceğini anladı UEK kaçtı tabi...krem adama gün değiştirtir ..:))

15-20 dakikalık kısa bir özet yayınlanır bence.

umarım öyle olur ki sanmam.. dizi çok uzun bi dizi.. anca sığar reklamla bu saatlik dilim arasına yada ilk hafta bi ilgi çeksin izlensin diye koymuş olabilirler öbgzk nin arkasına ilerleyen haftalarda tekrar hafta sonuna konulabilir..

Kanal D yanlış hamle yaptı bence. Pazar akşamları totalde 3, AB`de 5-6 reyting alıyordu. Ama Yalan Dünya gibi yükselişe geçebilirdi. Sonuçta herkes özledi diziyi. Açıkcası Cumartesi 20.00 uygundu bence. Ve ya Pazar 20.00`de olurdu. Ben Bilmem Eşim Bilir 22.00 gibi yayınlansa daha iyi sonuç alır. Eğer illia yayınlayacağız derlerse özetli yayınlasınlar. AB`de 12lere çıkmıştı bu dizi. Yine başarılı olabilirdi

- - - Ekleme - - -

Uçurum dizisini severim. Ama hangi reytingi ile geçecek çok merak ettim :):)

Yani sence Umutsuz Ev Kadinlari, Uçurum'u geçecek ? :):)

Merhaba Hayat ve UEK 2'side medyapım.Mehaba Hayat ile çakişiyor saatleri UEK ilede listede yuksek cıkacağini biliyor.Hem reytinginden çalacak hemde listedeki sıralamasından.
sen dua et umutsuz ev kadınlarına denk geliyo diye, belki bir kaç gıdım yükseltir reytinglerini yoksa öbgzk nin karşısında ezile ezile bi hal olucaktı :D :d