01 Ekim 2012 Pazartesi Reyting Tahminleri

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
O Ses Türkiye mi? Arka Sokaklar mı? Sultan mı? Babalar ve Evlatlar mı? Eve Düşen Yıldırım mı? Yer Gök Aşk mı? Hangi yapım günü zirvede tamamlar? Sıralama ve reytingler nasıl olur?

o ses türkiye iki gruptada açık ara zirvede yer alır

arka sokaklar totalde 2.ci ab ilk 10 agirer eve düsen yıldırım dibi görür

O Ses Türkiye TNSde yeni sezona 6 ve üstü reytingle başlayacağını tahmin ediyorum ve kesinlikle de zirvede olacak!
Yer Gök Aşk dizisinde sanırım Havva karakterini oynayan Birce Akalayın son bölümü, bu reytinge olumlu yansıyacaktır yani kesinlikle bu hafta artacaktır. Ondan sonra ki haftalarda orta gider dizi ama şu an 3.olacaktır ve 4-5 reyting alacaktır kesinlikle...
Arka Sokaklar AB grubunda yine geçen hafta ki gibi kötü gider TOTAL de 2.olur.
Sultan AB grubun da yüksek oranlar alacağını tahmin ediyorum 2.olabilir...
Eve Düşen Yıldırım ve Babalar Ve Evlatlar dizisini yorumlamaya gerek yok!

O Ses Türkiye 2 grupta da açık ara farkla zirvede yer alır onu totalde Arka Sokaklar ab'de Büyük Risk final kısmı takip eder Sultan abde çok iyi gider ve 3. olur Yer Gök Aşk totalde aynı kalır ama ab grubunda O Ses Türkiye'nin gelişiyle düşebilir Babalar ve Evlatlar biraz toparlanır

O Ses Türkiye 2 grupta da açık ara farkla zirvede yer alır onu totalde Arka Sokaklar ab'de Büyük Risk final kısmı takip eder Sultan abde çok iyi gider ve 3. olur Yer Gök Aşk totalde aynı kalır ama ab grubunda O Ses Türkiye'nin gelişiyle düşebilir Babalar ve Evlatlar biraz toparlanır
düşeceğini zannetmiyorum aksine yükselecek görürsün bak fragmanda full havva var hayranları ekrana kilitlenecek.. .))))))))

Show'un yayın akışında "Recep İvedik 3" yazıyor. Eğer 3'ü yayınlayacaksa ben Recep'i izlerim. :D

Show Tvde Recep İvedik 2 yayınlanacak yanılmıyorsam , eğer öyleyse reytingleri geçen haftaya göre yarı yarıya düşer , O Ses Türkiye bu akşam açık ara yapar.
TOTAL;
1.O Ses Türkiye ; 7
2.Yer Gök Aşk ; 5
3.Arka Sokaklar ; 5
4.Sultan ; 4
5.Recep İvedik ; 3
6.Babalar Ve Evlatlar ; 3
7.Eyvah Eyvah ; 3

AB;
1.O Ses Türkiye ; 8
2.Sultan ; 4
3.Yer Gök Aşk ; 4