Reklamsız diyor adam...Reklam kusaği vermesini bırak araya tanıtım ürünü adi altinda sıkıştırdıgı reklamlara noldu?
Acun bu sene reklamsız yayınlıyor zaten, bugüne özel bir şey değil...
Reklamsız diyor adam...Reklam kusaği vermesini bırak araya tanıtım ürünü adi altinda sıkıştırdıgı reklamlara noldu?
reyting tablosu ortada.. 4 reytinglere çıkan show 2 lerde yükselemiyor
Bu senede mi gelmişNurullah çıksın gülmekten komaya girelim
Tekrarını cekemem ama Max ve BSG grubuna bakıcam.Hulya'nın bacağindaki dövmesini yapmiş sanırım kız Hulya onu sorarken actim.ystnin tekrarını izle derim 😉 uzun zamandır ystye bu kadar gülmemiştim
Lordly aynen bence de en güzeli oydu
Tekrarını cekemem ama Max ve BSG grubuna bakıcam.Hulya'nın bacağindaki dövmesini yapmiş sanırım kız Hulya onu sorarken actim.
Show tv magazin yüzünden artık kimseye unlu gözuyle bakmıyorum..Hepsi birbirinden figuranlar.Birde twitter'da gerçek yuzlerini görünce kimse bana ben ünlüyüm demesinshow tv yakında konuk alarak çıkaracagı ünlü kalmayacak. show magazinde haber yaptıkları kişileri programa konuk alıyor sanırım ünlüleri gelmezsenin haberlerinizi yapmayız diyorlardır ))))))))))
bende dediydim yayınlar diye BELEŞCİ SHOW nolcak!oooo şok şok şok... show tv haftaya recep ivedik biri tekrar yayınlayacak ))))
geçen hafta ben shoeun yerinde olsam recep ivediği tekrar yayınlarım dedmişti bazı arkadaşlar şaka olarak algılamıştı )))
Gangnam'i gördüm efe dansı yapcam diye cıktı bi Rio karnavalında gibi kalçalari salladi.Asenaya rakibim der gibi vucudu titretti.Efeliğin tanımını baştan yazdigangnam style ve türkücüye de bak onlar da iyiydi