Ne yazık ki muhteşem yüzyıl tarihi gerçek anlatamıyor ama hakda veriyorum kolay iş değil
Kısmen katılıyorum
Ne yazık ki muhteşem yüzyıl tarihi gerçek anlatamıyor ama hakda veriyorum kolay iş değil
Benim sözlerimi dizilerden,forumlardan bulmuyorum zaten fikirlerimin aynısını savunan 23 yıllık tarih profösürün videosunu atayım istersen.
AtHani diyodun ya bana tarih profesürü göster diye bende diyorumki sana profesörün videosunu atıym,lafı dolandırma.![]()
7-24 pc'de değilim mobilim şuan bilgasayara geçince atıym buraya ne zaman müsaitsin?
bilinen saçmalıkları tekrar etmişBuyur kardeşim Tarih profesorü inşallah fikirlerini değiştirir :
bilinen saçmalıkları tekrar etmiş
1.hürrem 14 yaşında biri olarak gelse kanuni ile birlikte olsa sıbyancı falan gösteriyor diyecekler
2.kanuninin elindekinin içki kadehi olmadığı kanıtlandı adam kendi görmek istediği gibi görmüş
3.kanuni her gün haremdse değil dizide annesi-pargalı-harem ağaları cariye seçiyor ki dizinin başından beri seçilen cariye sayısı hürremle birlikte 6 dır diziye göre 14 sene olduğunu düşünürsek çok da fazla değil
4.haremin 1540-41 de topkapıya taşındfığını daha önce senarist de söylemişti kurgunu bir parçası olarak topkapıda bırakıldı harem.ayrıca kanuni her akşam arabaları hazırlayın eski saraya hürreme gidiyoruz dese padişahı sapık gösteriyorlar dneecekti
5.tek haklı noktasdı haremde dekolte giyilmesi ki zaten kumaş ve kesimler 17. ve 18.yüzyıla ait
adam ayanlış söylemiş demiyorum sadece hürrem 14 yuaşında olsa kanuni her gece eski saraya gitse daha çok eleştiri alacaktı dizi
Tamam senle tartışılmaz ya sen profesörden daha bilgilisin buralarda boşuna sürünüyorsun.![]()
Sahneye Tepki Gelmesi Doğal Birşey Bu Ne Be Kardeşim Kadının Her Tarafı Görünüyor
Ben Bakmadım ki sadece resmine baktım sen diziye bakıyorsun arada bir fragmanı geliyor kadınların hep göğüsleri falan ortada.Bu Dizi Kalkmalı Hele ki bu diziyi yazanlara 10 yıl 5 ay ceza vermeleri gerek.Tarihimizi Kötülüyor Yuh Olmaz Ki Bu Kadartabhi canım eminim çok dikkat etmişindir neresi gözüküyor diye biz bakmadık o kadar![]()
Ben Bakmadım ki sadece resmine baktım sen diziye bakıyorsun arada bir fragmanı geliyor kadınların hep göğüsleri falan ortada.Bu Dizi Kalkmalı Hele ki bu diziyi yazanlara 10 yıl 5 ay ceza vermeleri gerek.Tarihimizi Kötülüyor Yuh Olmaz Ki Bu Kadar
kvp yazanlara bişi olmuyosa bu diziye hiçbir şey olmaz merak etmeayrıca o sahnede orası burası açık değildi ince de olsa bişi vardı üstünde
![]()
Kurtlar Vadisi Tarihi Dizi mi?? Muhteşem Yüzyıl TARİHİ Dizi.Hem Kurtlar Vadisi Gerçekleri Anlatıyor.Tarihimizi Kötülemiyor.Bak Şimdi Suriye Olayını Anlatıyor.Ama Muhteşem Rezaletteki Padişah Maşallah Haremden Çıkmıyorkvp yazanlara bişi olmuyosa bu diziye hiçbir şey olmaz merak etmeayrıca o sahnede orası burası açık değildi ince de olsa bişi vardı üstünde
![]()
Aynen
Bu dünyada cezalarını almasa da yüce Rabbim onların cezalarını veriyor. (Bknz: Muhteşem Yüzyıl yönetmeni...)