Deniz oğlanını gözüne kestirdi öpmek için kankasıyla numara cekti "yuzme bilmıyor kutarın onu"aynen )) jenny niye suya düştü orayı tam çözemedim ))
Deniz oğlanını gözüne kestirdi öpmek için kankasıyla numara cekti "yuzme bilmıyor kutarın onu"aynen )) jenny niye suya düştü orayı tam çözemedim ))
TNS`de yüksek almaz bu tür diziler. SBT bukalitesiz ama çok izlenen diziler bize özgü sanırım ))
Sen Akasya Durağını izledin mi?Akasya durağında da murat dı ismi burda da
Evet ordaBu aramızda kalsın hazar tvde değil mıydı
Deniz oğlanını gözüne kestirdi öpmek için kankasıyla numara cekti "yuzme bilmıyor kutarın onu"
Benim izlediğim dizimi yani aramizda kalmasın? Eğer oysa hızlı konuştuklari için pek bişi anlamasamda anladiğim yerleride güldürmüyordu
Aramızda Qalsın Çocuklar Duymasının Çakması
O kesin Bacanaklardır Ama Bacanaklar Güldürüyor
Benim izlediğim dizimi yani aramizda kalmasın? Eğer oysa hızlı konuştuklari için pek bişi anlamasamda anladiğim yerleride güldürmüyordu
Yok la kız zaten ruh gibi bembeyazdı ne güzeldi nede sexy.Yolda görsem suratina bakmazdimkurtarmak için ben nerdeyse atlayacaktım suya ) deniz oğlanı suya dlmak için çok bekledi ruhsuz biri ))
Altyazılı olaydı iyiydi kanalı hangi kanal ?
O kesin Bacanaklardır Ama Bacanaklar Güldürüyor
Takas sen şefkat tepeyi izlemiyor muydun
Hahaha Evet. Hepsini de biliyorsunuz Ama Bakallı dizi derken hangi diziyi kast ettiniz merak ettim. Daha anlamadım çünkü ben 🙄Bende bakkallı diziye denk gelmiştim bol bol reklam vardı Jale meyve suyu diye markalar var dimi?
Atv
Altyazılı olaydı iyiydi kanalı hangi kanal ?
Hahaha Evet. Hepsini de biliyorsunuz Ama Bakallı dizi derken hangi diziyi kast ettiniz merak ettim. Daha anlamadım çünkü ben 🙄
- - - Ekleme - - -
Atv
Yok la kız zaten ruh gibi bembeyazdı ne güzeldi nede sexy.Yolda görsem suratina bakmazdim
aga arada izliyom arada izlemiyom haftasonu maçlara bakarım genelde şimdi açtım yine unutmuştum
Bacanaklar da bakkalda geçmiyo ama. Ben size Bakallı dizi desem hangi dizi olduğunu anlarmısınız Türkiyede? Ben Nasıl anlayayım?
bu kanal var bizde. o zaman bacanaklardir.Benim dediğim bakkallı dizide baya bakkalda sahneler geçiyor.Birde kokoş kadın var hafızamı kazıyan beni etkileyen bir turlu unutamadiğim dizi Bakıcam bi daha ama