Oktay Kaynarca, Dizisine Yapılan Eleştirilere Kızdı

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Oktay Kaynarca, sabah gazetesinde yayınlanan Nilgün Belgün'ün 'Ustura Kemal' dizisini eleştirdiği habere sert tepki gösterdi..

Nilgün Belgün, twitter üzerinden dizilerdeki şiveleri eleştirmişti. Nilgün Belgün, örnek olarak da Ustura Kemal dizisini göstermişti.

Belgün, " 'Ustura Kemal'e denk geldim. Rum, İngiliz bütün şiveler karışmış. Dayanamadım, olmamış! Yeterince çalışmamışlar, böyle de olmaz ki!" demişti. Ustura Kemal'in başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, meslektaşının bu değerlendirmesine twitter üzerinden cevap verdi.

İŞTE O TWİTLER:

- Sabah grubunun Nilgün Belgün üzerinden Ustura Kemal hiç olmamış haberinin komikliğine bakarmısınız?
- Atv de yayınlanan bir dizi olsaydı Nilgün Belgünü bulup sözüm ona bu müthiş haberciliklerini yapacsk yüreklere sahip olurlarmıydı sizce??
- Yazık yazık bu milleti bu kadar aptal yerine koymak aslında kendinizi aptal yerine koymaktır..
- Kaldı ki Nilgün gibi bu işlerin emeğinin değerini bilen deneyimli bir sanatçının bu kadar basit bir cümleyle bir diziyi değerlendirmesi ...
- Kırılacak o satılık tüylü kalemleriniz yıkılacak sırça sanal köşkleriniz çökecek kiralık tahtlarınız yine bize döneceksiniz
- kesin nilgün bu kadar boş bir cümle etmemiştir bunlar boşaltmıştır altını...
- Sabahın magazin grubuna cevabımızdır herkes lütfen tweetlesin Son Yaz Balkanlar olmuş , Veda olmuş , Huzur sokağı olmuş,
- Bütün emekçilerine selam olsun...

634844614759261397.jpg

Son düzenleme:
Kadın istediğini eleştirir.Ne kızıyor ki.Veda-Son Yaz ve Huzur Sokağını kıskanmış.

Oktay Kaynarca, sabah gazetesinde yayınlanan Nilgün Belgün'ün 'Ustura Kemal' dizisini eleştirdiği habere sert tepki gösterdi..

Nilgün Belgün, twitter üzerinden dizilerdeki şiveleri eleştirmişti. Nilgün Belgün, örnek olarak da Ustura Kemal dizisini göstermişti.

Belgün, " 'Ustura Kemal'e denk geldim. Rum, İngiliz bütün şiveler karışmış. Dayanamadım, olmamış! Yeterince çalışmamışlar, böyle de olmaz ki!" demişti. Ustura Kemal'in başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, meslektaşının bu değerlendirmesine twitter üzerinden cevap verdi.

İŞTE O TWİTLER:

- Sabah grubunun Nilgün Belgün üzerinden Ustura Kemal hiç olmamış haberinin komikliğine bakarmısınız?
- Atv de yayınlanan bir dizi olsaydı Nilgün Belgünü bulup sözüm ona bu müthiş haberciliklerini yapacsk yüreklere sahip olurlarmıydı sizce??
- Yazık yazık bu milleti bu kadar aptal yerine koymak aslında kendinizi aptal yerine koymaktır..
- Kaldı ki Nilgün gibi bu işlerin emeğinin değerini bilen deneyimli bir sanatçının bu kadar basit bir cümleyle bir diziyi değerlendirmesi ...
- Kırılacak o satılık tüylü kalemleriniz yıkılacak sırça sanal köşkleriniz çökecek kiralık tahtlarınız yine bize döneceksiniz
- kesin nilgün bu kadar boş bir cümle etmemiştir bunlar boşaltmıştır altını...
- Sabahın magazin grubuna cevabımızdır herkes lütfen tweetlesin Son Yaz Balkanlar olmuş , Veda olmuş , Huzur sokağı olmuş,
- Bütün emekçilerine selam olsun...

bu ne sinir bu ne öfke ..

kaynarcanın dedikleri doğru aslında her grup kendi dizisini parlatır ..ancak nilgün belgün rum şivesinde ustadır değerlendirmesinede saygı duymak lazım en iyisini o bilir.. olmamış diyorsa bir bildiği varki diyor..

ama aynı eleştiriyi atvdekilerede yapmalı usturada sadece şive değil hiçbişey olmamış boş bir dizi..

..

Doğru diyo müthiş bi dizi şiveler çok iyi destere kanal d yanlısı yorumlardan başka bişey yaptığın yok öbgzk kadar boş olamaz emin ol

Doğru diyo müthiş bi dizi şiveler çok iyi destere kanal d yanlısı yorumlardan başka bişey yaptığın yok öbgzk kadar boş olamaz emin ol

ben gözü kapalı dizi savunmam takas .. öbgz yi yerden yere vuranda bendim sende sanırım unutkanlık var:))

ama öbgz çok kaliteli dizi olarak başladı ona rağmen ufak tefek saçma sahneler anında söylüyorum senin gibi gözü kapalı savunmaya geçmiyorum ..:))

öbgz ile kof istavriti nasıl karşılaştırdın :)))

Öbgzk kaliteli mi :d sen kanal d nin en dandik dizisini göklere çıkarıyon yorumların sallama başka bişey değil

Nilgün Belgün elestirilerini dile getirmis ama biraz daha detayli olsaydi keske elestirilerinde.. Ama renkler ve zevkler tartisilmaz.

çok yapmacık konuşmalar bir son yaz daki tuğçe kazaz a baksınlar bir de usturadaki naz elmas a farkı görsünler

Naz elmas şiveli konuşmuyo tuğçe kazaz oyuncu mu :d

naz elmasın dizideki adı ne yabancı değil mi :D
tuğçe kazaz ın oyuncu olup olmadığı kişiden kişiye değişir ama rolüne 10 numara olmuş tam balkanb kızı tipi var konuşması da gayet iyi

Naz Elmas bence gayet iyi sive yapiyor, ama Hazal daha iyi bence

naz elmas istavrite yakışmıyor gül gibi kız harcanıyor boş dizide :)))

oktay kaynarcanın bu üçüncü dandik dizisi adamda seçme yok bulduğu teklife dalıyor :))