kremde yksek aldık ki ama kremin şike yaotıgından eminsin )))))
şunu da kabul etmek lazım tns bir dizide şike yapmışsa hepsinde şike yapmıştır ... demekki şikeye müsait bir şirket..
kremde yksek aldık ki ama kremin şike yaotıgından eminsin )))))
şunu da kabul etmek lazım tns bir dizide şike yapmışsa hepsinde şike yapmıştır ... demekki şikeye müsait bir şirket..
reyting ölçüm sistemi zaten şikeye müsait insanın ve paranın oldugu her durumda şikede olur hırsızlıkta olur
en iyi ölçüm yapan şirket AGB idi ama onuda iktidar ve tayfası linç etti ..şimdikiler artık koçan şirketleri ..
agb nin denekelre taktıgı aletlerin %30 bozukmuş nasıl iyi şirket yahuu
TNS'yi bitirmek için yapılan hareketler bunlar.
Hükümetin, Trt'nin iğrenç oyunlarına gelmeyin...
Ama gerçekten Krem dizisi yeni başladı. Hangi ara şike yapsın yavrucak
Sen izliyorsan iyidir. Ama kalite konusunda katılmıyorumsbt ile kimse devam etmez zaten ama tns de atv reytingleri perşembe ve cuma günleri inandırıcılıktan uzak ben kıllanmaya başladım tns bir işler çeviriyor )
- - - Ekleme - - -
hemde tv deki en kaliteli dizi bence )
Ve eskiden AGB`nin de şike yaptığı kanıtlanmadı. Yapmadığına eminim. Bu da bu tür oyunlardan biriydi. Şikede ismi geçen Küçük Sırlar da vardı. Küçük Sırlar kaç reyting alıyordu ki, bir de şike yapsın?
AGB bence de en iyisiydi. AGB`ye iftira attılar SBT geldi. Şimdi SBT yeniden gelmek için TNS`ye iftira atıyorAGB en sağlamıydı ölçüm şirketleri arasında .. agb sadece türkiyede değil dünyanın heryerinde reyting ölçüyor diğer ülkelerde hiç şikeci diyen çıkmadı ama bizim uyanık koçancılar agb yi şikeyle suçlayıp yok ettiler .. ben tns ye fazla güvenmiyorum ..
Sende saklanıyorsun işine gelince hemen mesaj yazıveriyorsun. AGB`nin şikesi kanıtlanmadı kanıtanamaz da! Destere iyi dedi. Tüm dünyada ölçüm yapıyor ama bir tek burada mı şike yapıyor. Belli ki, yine SBT`nin oyunları bunlar. TNS`ye de aynı çamuru atmak istiyor. Siz ÖBGZK şike yapıyordu diyorsunuz, eğer o dizi 2 yıl önce 27 reytinge ulaşmasaydı, şu anki en ölü haliyle 8-9 reyting almazdı. O reytinglerden kalan kırıntılar bunlar. Hem şike yapınca anlaşma reyting yükseltilir. Düşürme nasıl olacak? Tek tek denek sahipleriyle görüşüp siz Vadi izlemeyin mi diyecekler?Kendinizi tatmin mi ediyonuz agb şikenin babasını yaptı