Polat Şaşmaz
Favori Üye
aga öyle zaten bu yorumunda çok güldüm yandaki adam tip tip baktı Sülalerinde Vadici Var Onların Sülalerindede:biggrin: bu kısma
- - - Ekleme - - -
adam4 emeklimisin sen
aga öyle zaten bu yorumunda çok güldüm yandaki adam tip tip baktı Sülalerinde Vadici Var Onların Sülalerindede:biggrin: bu kısma
- - - Ekleme - - -
adam4 emeklimisin sen
5 tane teyzen var diye, teyzem, teyzem, teyzem, teyzem mi yazman gerekiyor? Hey Allahım ya. Orço detectedÇünkü Sen Sorasın Diye Benim 5 tane teyzem var 4 ü izliyor 1 i bakmıyor.Ayrıca Onların Eşleri de Bakıyor.Eşleri de benim eniştem oluyor
5 tane teyzen var diye, teyzem, teyzem, teyzem, teyzem mi yazman gerekiyor? Hey Allahım ya. Orço detectedÇünkü Sen Sorasın Diye Benim 5 tane teyzem var 4 ü izliyor 1 i bakmıyor.Ayrıca Onların Eşleri de Bakıyor.Eşleri de benim eniştem oluyor
böyle saçmabaşlık açılır mı yahuu. bu hfta da en çok düşen vadi olacak sebebi maç var )) haftaya en çok düşen vadi diye başlık mı açılacak yani.. bu hafta artışının sebebi geçen hafta maçtan dolayı düşmesi
Sülalede İzleyenleri Yazmak O Kadar Kolay MıOrço Kim Bu Arada
5 tane teyzen var diye, teyzem, teyzem, teyzem, teyzem mi yazman gerekiyor? Hey Allahım ya. Orço detected
böyle saçmabaşlık açılır mı yahuu. bu hfta da en çok düşen vadi olacak sebebi maç var )) haftaya en çok düşen vadi diye başlık mı açılacak yani.. bu hafta artışının sebebi geçen hafta maçtan dolayı düşmesi
- - - Ekleme - - -
adam4 emeklimisin sen
4 teyzem izliyor yazmak yerine teyzem, teyzem, teyzem, teyzem izliyor yazmak ne kadar mantıklı. Fikrine hayran oldum. Böylece yorumladan kısa zaman harcayarak fikrini belirtmiş oluyorsunSülaleyi Yamak O Kadar Kolay Mı
- - - Ekleme - - -
Sülaleyi Yamak O Kadar Kolay Mı
İsteyen İstediğini Yapar Karşıdakine Sormak Düşmez
4 teyzem izliyor yazmak yerine teyzem, teyzem, teyzem, teyzem izliyor yazmak ne kadar mantıklı. Fikrine hayran oldum. Böylece yorumladan kısa zaman harcayarak fikrini belirtmiş oluyorsun
İsteyen İstediğini Yapar Karşıdakine Sormak Düşmez
4 teyzem izliyor yazmak yerine teyzem, teyzem, teyzem, teyzem izliyor yazmak ne kadar mantıklı. Fikrine hayran oldum. Böylece yorumladan kısa zaman harcayarak fikrini belirtmiş oluyorsun
Neden??KVP muhtesem yuzyil'i geçmis.. beklemezdim açikcasi.
kanal d de anca yalan dünya görür gibi geliyo a/b de 10 u çökecek öbgzkmerak ettiğim bi nokta öbgzk 10 görebilecek mi bence totalde imkansız