Reytingini arttıran tek dizi Kurtlar Vadisi

böyle saçmabaşlık açılır mı yahuu. bu hfta da en çok düşen vadi olacak sebebi maç var :))) haftaya en çok düşen vadi diye başlık mı açılacak yani.. bu hafta artışının sebebi geçen hafta maçtan dolayı düşmesi

Çünkü Sen Sorasın Diye:d Benim 5 tane teyzem var 4 ü izliyor 1 i bakmıyor.Ayrıca Onların Eşleri de Bakıyor.Eşleri de benim eniştem oluyor:D
5 tane teyzen var diye, teyzem, teyzem, teyzem, teyzem mi yazman gerekiyor? :d Hey Allahım ya. Orço detected :d

- - - Ekleme - - -

Çünkü Sen Sorasın Diye:d Benim 5 tane teyzem var 4 ü izliyor 1 i bakmıyor.Ayrıca Onların Eşleri de Bakıyor.Eşleri de benim eniştem oluyor:D
5 tane teyzen var diye, teyzem, teyzem, teyzem, teyzem mi yazman gerekiyor? :d Hey Allahım ya. Orço detected :d

böyle saçmabaşlık açılır mı yahuu. bu hfta da en çok düşen vadi olacak sebebi maç var :))) haftaya en çok düşen vadi diye başlık mı açılacak yani.. bu hafta artışının sebebi geçen hafta maçtan dolayı düşmesi

haftaya özel değil geçen yıldan bu yıla

Haberi oku ilk önce, geçen sene en fazla izlenen 10 diziye göre kıyaslama yapılmış, sadece bu haftaki oranlara göre bir sıralama yok ortada. :)

4 teyzem izliyor yazmak yerine teyzem, teyzem, teyzem, teyzem izliyor yazmak ne kadar mantıklı. Fikrine hayran oldum. Böylece yorumladan kısa zaman harcayarak fikrini belirtmiş oluyorsun :d
İsteyen İstediğini Yapar Karşıdakine Sormak Düşmez:)

- - - Ekleme - - -

4 teyzem izliyor yazmak yerine teyzem, teyzem, teyzem, teyzem izliyor yazmak ne kadar mantıklı. Fikrine hayran oldum. Böylece yorumladan kısa zaman harcayarak fikrini belirtmiş oluyorsun :d
İsteyen İstediğini Yapar Karşıdakine Sormak Düşmez:)

- - - Ekleme - - -

Forum Yavaşladı:(

- - - Ekleme - - -

Forum Yavaşladı:(

KVP muhtesem yuzyil'i geçmis.. beklemezdim açikcasi.

Kurtlar vadisi efsanedir herkes akıllı olacak 10.yılında lider muhtem aşkı memnu vs 10.yılında ilk 50 ye giremez revan yine iş başında bu bölüm süperdi veda falan vadinin özetiyle yarışır

- - - Ekleme - - -

Kurtlar vadisi efsanedir herkes akıllı olacak 10.yılında lider muhtem aşkı memnu vs 10.yılında ilk 50 ye giremez revan yine iş başında bu bölüm süperdi veda falan vadinin özetiyle yarışır

herkes akıllı olacakmıoş vadinin olumsuz etkileri part..4324324324....😀😀d
vadi-arka sokaklarrın biraz görsel efekt katılmış halki kalite sıfır ama alışkanlık halk izliyor

Tartışmalara Bak Vadi Fanatikleri ve Vadi Düşmanları Siz Kapışın Tarafsız olarak söylüyorum 10.yılında KVP hala zirvede ise konuşmaya gerek yok :s

- - - Ekleme - - -

yani boşa tatışıyorsunuz beyler. herşey ortada zaten :D

Xemre muhteşem rezaletten kaliteli olduğu kesin yediremiyo adam :d

10. Sezonunda Reytingi arttiran ve Zirveyi acik ara koruyan tek dizi Kurtlar Vadisi eger buna bile katlanamayan ve hala estirenler varsa yaziklar olsun...