vedayı baştan sona izledim süper bir dizi çok akıcı ve ilk reytinglerde muhteşem vadi bundan sonra kaçacak delik arasın veda geliyor ))
Evet öyle, ama Veda bir sürpriz yapabilir..
Gördük deliği dest 3 e katlandı veda
veda tns de vadiyi silip süpürecek çok sevdim diziyi ben sıkıcı olabilir diye tahmin ediyordum gerçekten izlenebilir süper bir dizi yapmışlar helal olsun ..
hizmetçilerle saraylı teyze süper oynuyor mehmet aslantuğ ise her zamanki gibi karizmasıyla polatla top oynar helal olsun vedaya )
Vedayı beğenmedim belkide kitabını okurken karakterleri farklı canlandırdım kafamda ama oyuncu kadrosu bence daha güzel olabilirdi
Şimdi baktim ensestin sözlük anlamına karşimada bu cıkıyor:Ensest terimi, birbirleri arasında kan bağı bulunan, çoğu kültürde yasal ya da yasal olmayan kurallarla cinsel birliktelikleri yasaklanmış olan kişilerin cinsel ilişkide olma durumunu ifade eder
Aynı evde olup yengene bakıyorsan (Behlül) yada aynı evde olan yeğen bakıyorsan(Bihter) bu kişiler ahlak yoksunu kimsedir.Ülkemizde de yapılan akraba evliği aslında bir ensest ilişkidir.Ama buna kimse ensest demıyor niyeyse?
veda tns de vadiyi silip süpürecek çok sevdim diziyi ben sıkıcı olabilir diye tahmin ediyordum gerçekten izlenebilir süper bir dizi yapmışlar helal olsun ..
hizmetçilerle saraylı teyze süper oynuyor mehmet aslantuğ ise her zamanki gibi karizmasıyla polatla top oynar helal olsun vedaya )
ilk reytingi 5 civarı o da totalde yarın tns de bak gör ab grubunda uçacak veda..
izledinmi diziyi west tarafsız gözle bir izle eminim beğeneceksindir ama şimdi burda inadına kötü diyeceğindende eminim )
Ağır Roman çok zor günde salı daha başarılı olur bence