Polat Şaşmaz
Favori Üye
biz artık vadiye kvp mi desek kargaşa olmasın bugün sınıfta kız bi baktım akşam vadi var diyo yanındakine ben veda anladım dedim ney dedi kurtlar vadisi
biz artık vadiye kvp mi desek kargaşa olmasın bugün sınıfta kız bi baktım akşam vadi var diyo yanındakine ben veda anladım dedim ney dedi kurtlar vadisi
Aynen Aga İnşallah Bu Sezonun İlk Bölümü Gibi Reklamsız Olur.Vadi Bu Akşam 23:15 te bitiyor.atv 30-40 dk özet vermeli kesinlikle fazla reklamda koymamalı gerisi kolay
Biz sana Eylüldem beri gülüyoruz zaten beyazsoy. Hazirandan beri Vadi kanalsız kalacak dedin atv'ye geçince ağır tramva yaşadın bi aralar görünmedin bi aralar. Unuttuk sanma
- - - Ekleme - - -
Mantığına hayranım . Sen insanların bu iki diziyi ayıramayacak kadar gerikafalı mı olduklarını iddia ediyorsun? Fahriyeni Polat mı sanacaklar?
Biz sana Eylüldem beri gülüyoruz zaten beyazsoy. Hazirandan beri Vadi kanalsız kalacak dedin atv'ye geçince ağır tramva yaşadın bi aralar görünmedin bi aralar. Unuttuk sanma
- - - Ekleme - - -
Mantığına hayranım . Sen insanların bu iki diziyi ayıramayacak kadar gerikafalı mı olduklarını iddia ediyorsun? Fahriyeni Polat mı sanacaklar?
beyazsoyda kanalD DÜŞMANLIĞI var aslında ne çok fazla hayaranı olmak lazım bir kanalın nede düşmanı.. beyazsoy ayarı kaçırdı sanırım ))
beyazsoyda kanalD DÜŞMANLIĞI var aslında ne çok fazla hayaranı olmak lazım bir kanalın nede düşmanı.. beyazsoy ayarı kaçırdı sanırım ))
bunu kurtlarcılar kaç kez söyledi onlara cevap vermekten bıktım istersen onlara sor. )))
ama dur dur ben soyleyeyim
dedim ki kurtlar bu paraya hiç bir kanalla alasamaz . posta gazetesinde yazıldi. vadi indirim yapmış atv ile anlaşmışlar. sonuçta kanallar ticarethane zararına kurtları neden yayınlasınlar.
- - - Ekleme - - -
destere daha dün beni obzg dusecek demekle suclamıstın ama tam aksini söylediğim salının kanal d ye ait olduğunu yazdıgımı sana gosterdim. kanal d düşmanı olsam neden salıyı kanal d ye vereyim ))) neyse bu aralar okuduklarını karıştırır oldun seni de anlıyorum ))))
asıl sen o ayarı kaçırdın kanal d deki en dandirik diziyi bile göklere çıkarıyon kendine söyle onu bi
vedadan fazla beklentim yok 6-7 reyting bekliyorum tns de ab si biraz daha iyi gelir
akşamki sbt ölçümlerinde daha yüksek gelecektir ama
Vadi show başlar birazdan
arada bir vedaya da bak west iki hafta önce ben vadiye bakmıştım 5 dakka... şimdi iadeyi ziyaret yapman lazım ))