27 Eylül 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

27 Eylül Perşembe Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Aşkın Halleri (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Canlı Para (Fox)

• Shaolin (TRT 1)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
atv 30-40 dk özet vermeli kesinlikle fazla reklamda koymamalı gerisi kolay

Biz sana Eylüldem beri gülüyoruz zaten beyazsoy. Hazirandan beri Vadi kanalsız kalacak dedin atv'ye geçince ağır tramva yaşadın bi aralar görünmedin bi aralar. Unuttuk sanma :d

- - - Ekleme - - -

Mantığına hayranım . Sen insanların bu iki diziyi ayıramayacak kadar gerikafalı mı olduklarını iddia ediyorsun? Fahriyeni Polat mı sanacaklar?

beyazsoyda kanalD DÜŞMANLIĞI var aslında ne çok fazla hayaranı olmak lazım bir kanalın nede düşmanı.. beyazsoy ayarı kaçırdı sanırım :)))

vedadan fazla beklentim yok 6-7 reyting bekliyorum tns de ab si biraz daha iyi gelir
akşamki sbt ölçümlerinde daha yüksek gelecektir ama

Biz sana Eylüldem beri gülüyoruz zaten beyazsoy. Hazirandan beri Vadi kanalsız kalacak dedin atv'ye geçince ağır tramva yaşadın bi aralar görünmedin bi aralar. Unuttuk sanma :d

- - - Ekleme - - -

Mantığına hayranım . Sen insanların bu iki diziyi ayıramayacak kadar gerikafalı mı olduklarını iddia ediyorsun? Fahriyeni Polat mı sanacaklar?

bunu kurtlarcılar kaç kez söyledi onlara cevap vermekten bıktım istersen onlara sor. :))))

ama dur dur ben soyleyeyim
dedim ki kurtlar bu paraya hiç bir kanalla alasamaz . posta gazetesinde yazıldi. vadi indirim yapmış atv ile anlaşmışlar. sonuçta kanallar ticarethane zararına kurtları neden yayınlasınlar.

- - - Ekleme - - -

beyazsoyda kanalD DÜŞMANLIĞI var aslında ne çok fazla hayaranı olmak lazım bir kanalın nede düşmanı.. beyazsoy ayarı kaçırdı sanırım :)))

destere daha dün beni obzg dusecek demekle suclamıstın ama tam aksini söylediğim salının kanal d ye ait olduğunu yazdıgımı sana gosterdim. kanal d düşmanı olsam neden salıyı kanal d ye vereyim :)))) neyse bu aralar okuduklarını karıştırır oldun seni de anlıyorum :)))))

asıl sen o ayarı kaçırdın kanal d deki en dandirik diziyi bile göklere çıkarıyon kendine söyle onu bi

bunu kurtlarcılar kaç kez söyledi onlara cevap vermekten bıktım istersen onlara sor. :))))

ama dur dur ben soyleyeyim
dedim ki kurtlar bu paraya hiç bir kanalla alasamaz . posta gazetesinde yazıldi. vadi indirim yapmış atv ile anlaşmışlar. sonuçta kanallar ticarethane zararına kurtları neden yayınlasınlar.

- - - Ekleme - - -

destere daha dün beni obzg dusecek demekle suclamıstın ama tam aksini söylediğim salının kanal d ye ait olduğunu yazdıgımı sana gosterdim. kanal d düşmanı olsam neden salıyı kanal d ye vereyim :)))) neyse bu aralar okuduklarını karıştırır oldun seni de anlıyorum :)))))

yaşlılık işte karıştırıyoruz arada bir..

ama son yazılarında tns yi çok kabullenmiş gördüm seni oysa tns de gözle görülür bir kanalD düşüşü ve atv ile show yükselişi var buna rağmen bu konuları pas geçip tns en adil ölçümü yapıyor demen ve huyun olduğu halde eleştiri hiç yapmaman şüphelerimi arttırıyor sende bir kanal D düşmanlığı olabilir gibi br önseziye kapıldım :)))

18:00 - 19:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
3.24 , 2) KANALD: 3.02 , 3)
STAR: 2.76

asıl sen o ayarı kaçırdın kanal d deki en dandirik diziyi bile göklere çıkarıyon kendine söyle onu bi

sıradan takas salvoları :)) normal karşılıyorum beni desteklemen olay eleştirmen kolay bir davranış biçimi :))

- - - Ekleme - - -

vedadan fazla beklentim yok 6-7 reyting bekliyorum tns de ab si biraz daha iyi gelir
akşamki sbt ölçümlerinde daha yüksek gelecektir ama

benimde fazla beklentim yok 10 reytingi geçsin yeterli:))

vadi inşallah süper reytingler alır yine haftalıkta my yi geçsin yeter ki geçeceği kesin gibi