WesTxCoasT
Favori Üye
işler güçleri izleyeip sıkılmayan varmı tek espiri (lostun dışında buna espiri denemz) adını feride koydum ahmetin yolu oldu. o kadar hızlı akıyor ki gecenin bu vakti takip imkansız gibi.. resmen senarist aklına ne gelmişse yazmış
İşler Güçler biterken Üsküdar'a Gdierken'in jenerik müziği çaldi ya la
furkan daha öncede söyledim adını feriha koydum kötü bir diziydi aslında. hazal için kayıp yok . senaryo döndür döndür harcaydı. o dizide hazalla çagtayın uyumu çok iyiydi millet ondan izliyordu. görüldüğü üzere emirin yolunda buldukları kız çagtaya yakışmıyor dizi göçmüş durumda.. hazal bundansonra çagtay gibi uyumlu bir patner bulur mu bilemeiyorum
iddialara gore hazal sette surekli isyan cikariyormus ben ayrilmak istiyorum bu kalitesiz diziden diye..
kuzey güneyin düşeceği asikardi. sakarya fırat başladı. ama kuzey güney ab de 3. sırada yine de
kuzey güneyin düşeceği asikardi. sakarya fırat başladı. ama kuzey güney ab de 3. sırada yine de
))) yokta millet trtyi ızlemedımı yani. tns trtyi doğal olarak oluşuyor ama listeye yazmıyor. others diye bir gurup var orda trt topluca var.trt yokki tns de
Reytingler konuya eklendi.