25 Eylül 2012 Salı Reyting Sonuçları

25 Eylül Salı Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
iftira atma bak yeter artık parayi acun nie versin program yapımcısı acun hala anlamadin galba ? acun nediyodu show tv 70 milyondan fazla alacagim var diye önce show acuna parayi ödesin sonra gelsin ..!

istersen atayim videoyu sen 500 bin bahsedion adama 70 milyondan fazla borçlari var onlari ödüyolar suan

Ben iftira atmiyorum. Kaldi ki burada Acun'u da suçlamiyorum..

Nasil yani.. Yarismada birinci olanlarin paralarini kanal mi ödeyecek.. ?

ne tanınması yahuu. adam zaten daha önce de stil medyaya dizi yapmıştı. adaya gitti geldi yine aynı şirketle çalışıyor :)))) acunun yaralı parmaga işdeği mi var. kim acuna katılmışta parlamış. hatta katılanların yıldızı sönüyor

sefa doganayin ismini bilen varmı nurullah selimin simdinin fenomenleri :)

ne tanınması yahuu. adam zaten daha önce de stil medyaya dizi yapmıştı. adaya gitti geldi yine aynı şirketle çalışıyor :)))) acunun yaralı parmaga işdeği mi var. kim acuna katılmışta parlamış. hatta katılanların yıldızı sönüyor

Evet, Unutulmaz dizisinde Aras rolünü üstlenmisti Nihat Alptug Altinkaya

Unutulmaz'ın kötü gittiği son zamanlarında girmişti diziye birde Yaprak Dökümünde oynadı başkada yok

şuan da yapım bakımından en kuvvetli acun medya , acun bugune kadar kim istediyse getirdi başka yapımcı var mı acun gibi getirebilen o nedenle acundan herkez korkuyor acun adamı rezilde eder vezirde eder bir çok ünlünün hayatı nerdeyse bitmişti acunla tekrar toparladır hiç kimse acuna laf edemiyo o nedenle etmemeleride lazım bence not: ben acunun programlarını 2 senedir iizlemiyorum kendini tekrarladığı için yeni projeler yapmadığı için

Ben iftira atmiyorum. Kaldi ki burada Acun'u da suçlamiyorum..

Nasil yani.. Yarismada birinci olanlarin paralarini kanal mi ödeyecek.. ?

show tv acuna 47 milyon borcu var onu ödesi 500 bin nedirki ayrica belli bir kosulu var paralari anlasmalari var paraari çoktan ödenmistir önce show acuna acunun hakketigi 5 yıldır biriken borcunuı versin

Programi kim yapiyor ? Acun Medya, dogal olarak Acun Medya vermeli parayi.

Ayrica tüm herkes Acun'dan korkuyor, onun için Merve'nin yaninda kimse yok..

- - - Ekleme - - -

Evet duymustum, atv'de yayinlanacak..

Gerçekten çok kotu bir durum o zaman Acun vermemisse gerçekten parayi

- - - Ekleme - - -

Evet duymustum, atv'de yayinlanacak..

Gerçekten çok kotu bir durum o zaman Acun vermemisse gerçekten parayi
mantıken acunun vermesi lazım ama acun uyanık kendi cebinden çıkmasın diye kanalla yüklüyor. kanalda nasıl olsa 2 yıl sonra para değer kaybedince veririz diye bunu kanul ediyor. kanalın ve acunun uyanıklıgı işte :)))

show tv acuna 47 milyon borcu var onu ödesi 500 bin nedirki ayrica belli bir kosulu var paralari anlasmalari var paraari çoktan ödenmistir önce show acuna acunun hakketigi 5 yıldır biriken borcunuı versin

Evet, zaten Show tv ödemeli borcunu Acun'a.. Adi üzerinde borç ve borçlar ödenmeli..

Elalemin parası züğürtün çenesin yorarmış.
Elalemin parası züğürtün çenesin yorarmış.Elalemin parası züğürtün çenesin yorarmış.
Elalemin parası züğürtün çenesin yorarmış.Elalemin parası züğürtün çenesin yorarmış.

Unutulmaz'ın kötü gittiği son zamanlarında girmişti diziye birde Yaprak Dökümünde oynadı başkada yok

medyapını kahramalar dizisinde de oynadı. adamın ezgiasarogluyla bol sevişmeli bir dilmi var. ama sonuçta adam ay yapımla çalışmış biri pek tanımamış bir şirketin tutup tutmaaycagı belli olmayan bir dizisinde oynacak acunun pek katkısı oldugu söylenemez. o proje çok ünlüye teklif edildi ( mehmet aslatug, oktay kaynarca) kabul etemediler nihata kaldı :))))

medyapını kahramalar dizisinde de oynadı. adamın ezgiasarogluyla bol sevişmeli bir dilmi var. ama sonuçta adam ay yapımla çalışmış biri pek tanımamış bir şirketin tutup tutmaaycagı belli olmayan bir dizisinde oynacak acunun pek katkısı oldugu söylenemez. o proje çok ünlüye teklif edildi ( mehmet aslatug, oktay kaynarca) kabul etemediler nihata kaldı :))))

Nihat Fatih dizisinde oynayacak diyorlardi sanirsam

- - - Ekleme - - -

ödemeli ama ödeyemiyor suan show tv acuna borcunu verse bir çok dizisini programnı bitirme kararı alır ödeyemez oborcu onun için taqksit taksit ödicek

Acun hakettigi parayi almali zaten..

50 sayfa ne konuştunuz la :D acuna konu nasıl geldi :D

bende onu merak ettim 50 sayfa bunlar ne konuştu birinci açık ara öbgz .. gerisi boş.. öbgz son yaz a ve babalara şans tanımamış .. istavritte kendi çapında takılıyor .. bi kamyon değerlendirmeye ne gerek var:)))

SBT ve TNS arasında derin farklar yok. Şayet TNS ölçümleri resmi ve ayrıca doğru ölçümler ise SBT'nin de ölçümlerinin kaliteli ve doğru olduğunu söyleyebiliriz. Tabii, TNS ciddi ve objektif olabiliyorsa.

Bulunduğu dönemde sosyal,ekonomik,psikolojik,siyasal gibi çok fazla senaryo malzemesi var iken, işi iki kardeşin bir kıza olan aşkıyla sürdürmesi yanlış bir tercih. Bir kere Osman ile Mete arasında koca bir devir farkı var. 70'lerde ilkokul öğrencisiydi Osman. Mete ise popüler bir şarkıcı. Nasıl bu kadar yaş farkı olan iki kardeşi bir kıza bağlamışlar hele de çok daha fazla işlenecek konu varken. Nitekim reytinglerde 8-9 arasında gidiyorsa, ikinci olan dizi 4-5 çizgisindeyse arada ölçülmemiş başarılı bir iş daha vardır ki onu da SBT'den takip ediyoruz ÖBGZK ile aynı dönemi çok daha iyi yansıtan Seksenler.

Kısıtlı bütçesiyle, gerçekten reyting için değil de sanat yapmak insanlara "Aynen,böyleydi" dedirtmek için çekilen zaten bu yüzden TRT tarafından yayınlanan Seksenler için reyting konusunda SBT'nin abartısı olduğu falan söylense bile Türkiye'deki insanların hepsi Seksenler'i biliyor, dizi hakkında bir fikri var. Halbuki TRT'de böyle ses getiren bir dizi uzun zamandır çıkmadı. Seksenler umarım bozulmadan devam eder.

Ustura Kemal için pek bir fikrim yok. Tek düşüncem çok uzun bir süre reklamı yapılan bir diziydi, 4-5 reyting ile gidiyor. Beklenen talebi karşılayamadığı aşikar.

Babalar ve Evlatlar, kadrosu iyi ama günü kesinlikle yanlış. Tanıtımları ilk bölüm öncesinde yeteri kadar yapılmadı. Yapılan tanıtımlar cazibeli olmalı. Dizi ekibi gün değişikliği olmaz ise bu gidişle dağılacaktır.

Ve Adam Film tarafından çekilen bir Balkan dizisi daha. Son Yaz'ın da kadrosu çok iyi, çok yetenekli oyuncular var. Ama bir iş bir kez yapıldı mı, tekrarlandığı zaman hele de aynı oyuncular farklı karakterle aynı konuda farklı adla birleşiyorlarsa ne yazık ki sonuç hüsran oluyor. Yorum yapmak için erken belki ama tutması çok zor...

nihat kendisi cnntürkte açıkladı .

hayir, yani nihat tozlu yollar'da oynacak fakat survivor'dayken nihat geldiginde fatih dizisinde oynayacak diyorlardi zamaninda

- - - Ekleme - - -

bende onu merak ettim 50 sayfa bunlar ne konuştu birinci açık ara öbgz .. gerisi boş.. öbgz son yaz a ve babalara şans tanımamış .. istavritte kendi çapında takılıyor .. bi kamyon değerlendirmeye ne gerek var:)))

ne yapalim selimestere.. Acun'un finansal isleriyle ugrasiyoruz :)))

SBT ve TNS arasında derin farklar yok. Şayet TNS ölçümleri resmi ve ayrıca doğru ölçümler ise SBT'nin de ölçümlerinin kaliteli ve doğru olduğunu söyleyebiliriz. Tabii, TNS ciddi ve objektif olabiliyorsa.

Bulunduğu dönemde sosyal,ekonomik,psikolojik,siyasal gibi çok fazla senaryo malzemesi var iken, işi iki kardeşin bir kıza olan aşkıyla sürdürmesi yanlış bir tercih. Bir kere Osman ile Mete arasında koca bir devir farkı var. 70'lerde ilkokul öğrencisiydi Osman. Mete ise popüler bir şarkıcı. Nasıl bu kadar yaş farkı olan iki kardeşi bir kıza bağlamışlar hele de çok daha fazla işlenecek konu varken. Nitekim reytinglerde 8-9 arasında gidiyorsa, ikinci olan dizi 4-5 çizgisindeyse arada ölçülmemiş başarılı bir iş daha vardır ki onu da SBT'den takip ediyoruz ÖBGZK ile aynı dönemi çok daha iyi yansıtan Seksenler.

Kısıtlı bütçesiyle, gerçekten reyting için değil de sanat yapmak insanlara "Aynen,böyleydi" dedirtmek için çekilen zaten bu yüzden TRT tarafından yayınlanan Seksenler için reyting konusunda SBT'nin abartısı olduğu falan söylense bile Türkiye'deki insanların hepsi Seksenler'i biliyor, dizi hakkında bir fikri var. Halbuki TRT'de böyle ses getiren bir dizi uzun zamandır çıkmadı. Seksenler umarım bozulmadan devam eder.

Ustura Kemal için pek bir fikrim yok. Tek düşüncem çok uzun bir süre reklamı yapılan bir diziydi, 4-5 reyting ile gidiyor. Beklenen talebi karşılayamadığı aşikar.

Babalar ve Evlatlar, kadrosu iyi ama günü kesinlikle yanlış. Tanıtımları ilk bölüm öncesinde yeteri kadar yapılmadı. Yapılan tanıtımlar cazibeli olmalı. Dizi ekibi gün değişikliği olmaz ise bu gidişle dağılacaktır.

Ve Adam Film tarafından çekilen bir Balkan dizisi daha. Son Yaz'ın da kadrosu çok iyi, çok yetenekli oyuncular var. Ama bir iş bir kez yapıldı mı, tekrarlandığı zaman hele de aynı oyuncular farklı karakterle aynı konuda farklı adla birleşiyorlarsa ne yazık ki sonuç hüsran oluyor. Yorum yapmak için erken belki ama tutması çok zor...

öbgz deki ufak tefek hataları herkes biliyor ama bundan daha iyisi yapılana kadar en iyisi bu..

babalar ve evlatlar konusunda aynı fikirdeyim yetersiz tanıtım ve yanlış gün seçimi

son yazdaki oyuncu kadrosu erkek oyuncularda başarısız bayanlar iyi... kaliteli bir erkek oyuncu girseydi diziye şimdikinden iki kat fazla izlenirdi..

seksenleri izlemedim konu hakkında tek bildiğim birol güven yapımı olması birol güveni ve ürettiği dizileri bundan öncekilerle kıyaslayınca kaliteli bir dizi olacağını düşünmüyorum yanılıyor olabilirim çünkü takip etmiyorum seksenleri...

- - - Ekleme - - -

hayir, yani nihat tozlu yollar'da oynacak fakat survivor'dayken nihat geldiginde fatih dizisinde oynayacak diyorlardi zamaninda

- - - Ekleme - - -

ne yapalim selimestere.. Acun'un finansal isleriyle ugrasiyoruz :)))

acun showda hangi kalitedeyse şimdide aynı kalitede yada aynı kalitesizlikte devam ediyor değişen kanal ama acun aynı teyyare:)))