"Benim İçin Üzülme" Tanıtım Fragmanı | Yeni Dizi - atv / Boyut Film

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
B E N İ M
için
Üzülme

yakında
atv'de!

Moderatörün son düzenlenenleri:
ee yine doğu dizisi mi ?
kardenizli kız ve doğulu erkek egede aşk yaşayacaklar. :D

Tanıtım çok başarılı olmuş bence. Tutma şansı var bana kalırsa ama Çarşamba günü yayınlanırsa (yüksek ihtimal gibi gözüküyor) işi çok zor olur...

Ya çarşamba olacak ya çarşamba başka gün yok atv de :D

Alemin kıralı ile gün değiştirebilirler belli olmaz ama çarşamba yeni dizi tutturmak çok zor

karadenizli erkekle doğulu kız aşk hikayesini anlatacak dizi fragmandan aldığm kadarıyla

Çarşambada başka gün olmaz herhalde , Pazartesiye Karadayı , Salıya Son Yaz , Perşembe Kurtlar Vadisi Pusu , Cuma Huzur Sokağı , Cumartesi Alemin Kıralı ve Pazarda Krem var , Benim İçin Üzülme Çarşambaya kalıyo

Çarşambada başka gün olmaz herhalde , Pazartesiye Karadayı , Salıya Son Yaz , Perşembe Kurtlar Vadisi Pusu , Cuma Huzur Sokağı , Cumartesi Alemin Kıralı ve Pazarda Krem var , Benim İçin Üzülme Çarşambaya kalıyo

cumartesi boş ..

alemin kralı yayından kalkar yakında ..

2.tanitim fragmani konuya eklendi.

Mahsundan böyle birşey bekliyordum çook güzell..

mahsunun bütün dizileri filmeleri ayrıntılı ve güzeldir . ama mahsunda dram aşırı boyuttadır beylik lafları çok kullanır mesela her filminde düzen böyle, bu düzen seni eziyor bacım tarzı beklenmeyen kişilerden beklenmeyen iri laflar çıkar çok abartıya kaçar.. oysa sıradan insanların ekmek kavğasında hır güründe çekişmesinde dünyaları daha küçüktür direk düzene dalmazlar .. düzenin bozuk olduğunu bizde biliyoruzda o kelimeyi seyircinin alğılayışına bırakmalı herşeyi kendisi söylememeli seyirciyede bir yorum payı bırakmalı... onun haricinde mahsunun dizileride filmleride belli bir kalitenin üstündedir ..

mahsunun bütün dizileri filmeleri ayrıntılı ve güzeldir . ama mahsunda dram aşırı boyuttadır beylik lafları çok kullanır mesela her filminde düzen böyle, bu düzen seni eziyor bacım tarzı beklenmeyen kişilerden beklenmeyen iri laflar çıkar çok abartıya kaçar.. oysa sıradan insanların ekmek kavğasında hır güründe çekişmesinde dünyaları daha küçüktür direk düzene dalmazlar .. düzenin bozuk olduğunu bizde biliyoruzda o kelimeyi seyircinin alğılayışına bırakmalı herşeyi kendisi söylememeli seyirciyede bir yorum payı bırakmalı... onun haricinde mahsunun dizileride filmleride belli bir kalitenin üstündedir ..

Kesinlikle haklisn

Basrol oyuncusunu hatirlarsaniz kilic gunu dizisinde oynamisti