Evlerden Biri dizisi onun için çok doğru bir proje

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Aklında 40 tilki dolaşıyor, aynı anda binbir farklı plan yapıyor. Bir yandan kızını zengin biriyle evlendirip statü atlamanın, bir yandan genç sevgilisiyle vuslata ermenin hayallerini kuruyor. 'Evlerden Biri'nin Leman'ı ve ona hayat veren başarılı oyuncu Mehtap Bayrı, şimdilerde izleyicinin yakın takibinde...

Hürriyet'e konuşan Mehtap Bayrı, dizinin kendisi için çok doğru bir proje olduğunu söylüyor...

* 'Evlerden Biri' ekibine katılmanız nasıl oldu?

- 'Evlerden Biri' çok doğru zamanda, çok doğru bir proje olarak karşıma geldi. Ata Türkoğlu da çalışmak istediğim bir yapımcıydı zaten. Senaryoyu okuduktan sonra hiç tereddüt etmeden teklifi kabul ettim ve projeye dahil oldum.

* Projede sizi en çok cezbeden neydi?

- Orhan Kemal eseri olması benim için çok önemli, çünkü çok büyük bir yazar... Bir de gerçek bir hikaye... Kol kırılır yen içinde kalır ya toplumumuzda, böyle bir şey vardır, dışarıya hiçbir şey yansıtmazsın. Biz işte o yansıtılmayanı da gösteriyoruz.

* Dizide canlandırdığınız Leman, sizin pencerenizden bakacak olursak nasıl bir karakter?

- Leman'ın bütün yaptıklarının kendince haklı nedenleri var. Genç bir kadın. Parayı seviyor. Zamanında orta halli bir aileyken eşinden dolayı birden yoksullaşıyor. Dolayısıyla yaşamak istediği şeyler var. Çok haklı buluyorum o karakteri. Zaten kötü bir karakter değil Leman. Tek derdi kızını zengin biriyle evlendirip, daha iyi bir sosyal statüye adım atabilmek. Kafanızı çevirip etrafınıza baktığınızda bin tane insanda bu özellikleri görebilirsiniz.

634839046650605711.jpg

5 bölüm daha oynar Leman karakterini sonra kalkar dizi 13.bölümde

dizide çok abartı var özellikle kartlaşmış kadının 20 lik çocuğun peşinde olmasınıda geç kartlaşmış 70 lik adamın 18 lik kızın peşinde olmasınıda katarsak diziyi izlemek zorlaşıyor.. yokmu gerçek hayatta bu tarz şeyler vardır ama aynı dizide iki vaka toplanmış hazmetmek zor..

dizide çok abartı var özellikle kartlaşmış kadının 20 lik çocuğun peşinde olmasınıda geç kartlaşmış 70 lik adamın 18 lik kızın peşinde olmasınıda katarsak diziyi izlemek zorlaşıyor.. yokmu gerçek hayatta bu tarz şeyler vardır ama aynı dizide iki vaka toplanmış hazmetmek zor..

Mehtap Bayri hep bu rollerde oynuyor :D

Türk dizi sektörü için degerli bir oyuncu Mehtap Bayri..

Umarım biter ve Ceyda Ateş "Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu" dizisine döner...

kadının oyunculuğuna dediğim bişey yokda başka bir rolde oynasın bu rol yakasına yapışmasın kadıncağızın..

- - - Ekleme - - -

ceyda ateşi dila hanıma transfer edeceklermiş sırf benim için :))

Evet, Mehtap Bayri mesela fakir bir kadin rolünü canlandirip oyunculugunu daha da fazla kanitlayabilir..

kadının oyunculuğuna dediğim bişey yokda başka bir rolde oynasın bu rol yakasına yapışmasın kadıncağızın..

- - - Ekleme - - -

ceyda ateşi dila hanıma transfer edeceklermiş sırf benim için :))
Hee Ceyda Ateşte diyordu dizi bitse de Adana'ya gitsem :)