Fatih Dizisinin Yayın Tarihi Ekim Sonu

kerim yavuz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
180
Puanı
144
Ekranın "Muhteşem Yüzyıl" dan sonra ikinci dev prodüksiyonlu tarihi dizisi "Fatih"' in hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Medyapım'ın Show TV için önümüzdeki günlerde çekimlerine başlayacağı dizinin ekim sonunda ekrana gelmesi planlanıyor. İlk 4 bölümü sinema filminden oluşacak "Fatih" dizisinin Beykoz Ayakkabı Fabrikası'nda kurulan dekor çalışmaları da tamamlandı. İlk bölüm senaryosu da biten dizinin oyuncu kadrosu 2 hafta içinde son halini alacak. Devrim Evin yine Fatih Sultan Mehmet'i canlandıracak.

Milliyet Televizyon Dergisi

Tutarda zirve şansı bence az.
Tutmasının sebebi oyuncular falan değil Sinema filminden kaynaklanıyor.
Sinema filmi olmasa tutma ihtimali düşü,k.
Ayrıca Sinema Filmide bana göre çok kötüydü.
Oyunculuklar falan ve sonu çok saçmaydı.

Bence film çok iyi gider ve 4 haftayı zirvede tamamlarlar ama dizi bölümüne geçtiklerinde aynı başarıyı sürdürürler mi bilemiyorum.

Çok geciktiler filmin rüzgarı dindi. Film yine başarılı olur ama dizisinin Muhteşem Yüzyıl ile yarışabileceğini sanmıyorum.

Oyuncu kadrosu tecrübeli isimlerden olusur.. Zirveyi oynar bu dizi..

Siz oyle sanin dizi en a 3 sezon show tv de yayinda olcak ve ilk 3 te yerin alicak dizi ilerleyen sezonlarda zirveyi kaparrrr

Filmini beğenen var mı yaa? Acayip şişirilmiş bi film hiç beğenmedim.Efektler çok yapmacık.Lotr'dan çalma sahneler...Güya efektleriyle övunuyorlardi ve 18milyon$(mıydı unuttum) harcanmiş-miş-miş... Filmide bile cakma ve iğrenç efektler varsa dizi için düşünemiyorum aynı sahneleri ve 1 haftada bölüm yetiştirmeye çalişacaklar gülerim buna aynen böyle >>>:F:F:F

bilmem ama bu sefer fatmagüle davrandığı gibi davranamaz:d

aynen uçururlar kellesini ama haremde her türlü entrikanın içinde olacağı kesin :))

- - - Ekleme - - -

Filmini beğenen var mı yaa? Acayip şişirilmiş bi film hiç beğenmedim.Efektler çok yapmacık.Lotr'dan çalma sahneler...Güya efektleriyle övunuyorlardi ve 18milyon$(mıydı unuttum) harcanmiş-miş-miş... Filmide bile cakma ve iğrenç efektler varsa dizi için düşünemiyorum aynı sahneleri ve 1 haftada bölüm yetiştirmeye çalişacaklar gülerim buna aynen böyle >>>:F:F:F

show muhteşeme özenmiş onun gibi bir dizi çıkarmaya çalışıyor ama nafile çaba muhteşemi bırakmayacaktı STAR a :))

bu diziden bişey çıkmaz kıyam gibi ilk bölümleri biraz meraktan bakılırda devamı gelmez:))

aynen uçururlar kellesini ama haremde her türlü entrikanın içinde olacağı kesin :))

- - - Ekleme - - -

show muhteşeme özenmiş onun gibi bir dizi çıkarmaya çalışıyor ama nafile çaba muhteşemi bırakmayacaktı STAR a :))

bu diziden bişey çıkmaz kıyam gibi ilk bölümleri biraz meraktan bakılırda devamı gelmez:))
olsun zaten entrikatopik biş yüzü var zaten:D

- - - Ekleme - - -

Show'ada acıyorum aslında projeler ureten bir kanalken şimdi orjınalleri kaptırdı çakmalarini yaptırıyor.Çakmacı üretken oldu şimdi.