Salı Akşamları Dönem Dizilerine Teslim Olduk!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Son Yaz Balkanlar dizisi, 25 Eylül salı günü başlıyor. Atv'nin Elveda Rumeli dizisinden sonra Balkanlar'da çektiği 2. dönem dizisi olan Son Yaz Balkanlar, özel bir günde ekrana geliyor. Çünkü tüm televizyon kanalları tarih dersi verir misali aynı günde sözleşmiş gibiler.

Öyle Bir Geçer Zaman ki, Ustura Kemal ve Seksenler, yakın tarihimizi fon olarak kullanan dizilerimiz. Hepsi de aynı saatte, aynı gün yayınlanıyor. Şimdi bunlara Hazal Kaya faktörlü Son Yaz Balkanlar dizisi de ekleniyor.

Bakalım Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi önderliğinde devam eden bu yarışı kim kazanacak, kim yarıştan çekilecek? Bekleyip göreceğiz…!

aynen katılıyorum yazıya balkanlara başka günmü yoktuda salıya aldılar bunlar öbgz yi hafife alıyor bu yıl yıkılacak diye tüm kanallar öbgz nin tahtına göz koydu ama arada kendileri gümleyecek..

Sali günleri için 2 yeni dizim var artik: Son Yaz ve Babalar ve Evlatlar..

destere atlılar 646+5465465465 katlar bunu ikiside adam film ayni gün olmaz ama olsa atlıların özetini dahi geçemez

Çok önyargili davraniyorsun bence. Atlilar dizisi zaten muhtemelen Sali günleri ekrana gelmez, çünkü dedigin gibi Adam Film yapmaz böyle bir sey..

destere atlılar 646+5465465465 katlar bunu ikiside adam film ayni gün olmaz ama olsa atlıların özetini dahi geçemez

o şekilde bakma olaya boşluk olan bir güne alınsın şu anda en boş gün pazartesi diğer günler yeni bir dizinin tutması ve eskiyi ikiye katlaması zor..

öbgz geçemez son yaz 5 6 reytingle baslar zamanlar 7 8 ulasir hazal çağatayla bile 10 u bulamadi :D
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]1[/TD]
[TD]ADINI FERİHA KOYDUM[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]20:48:37[/TD]
[TD]23:17:59[/TD]
[TD]01:47:48[/TD]
[TD]12,42[/TD]
[TD]27,91[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TD]1[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]20:25:58[/TD]
[TD]22:56:15[/TD]
[TD]01:46:55[/TD]
[TD]10,17[/TD]
[TD]25,57[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TD]1[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]20:35:56[/TD]
[TD]22:53:57[/TD]
[TD]01:39:11[/TD]
[TD]10,57[/TD]
[TD]27,46[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TD]1[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]20:12:12[/TD]
[TD]22:45:36[/TD]
[TD]01:49:02[/TD]
[TD]10,37[/TD]
[TD]24,47[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son yaz kesin tutar 3 hafta içinde en geç 1.liği alır kreys aga atlılar tutmayacak

Atlılar dizisi Türkiyede sevilmez.Yani Totalde 4-5 reyting Abde 6-7 reyting alırsa şükretsin.
Son Yaz Öbgzyi geçemeyecek gibi bence. 2. olur.Seksenler ise oranlarını korur.Abde 2.liği zorlar.
Merhaba Hayat Totalde ilk 10a girer.Abde de ilk 15te olur.

Bence Salı günü sıralama şu şekilde olur.

A/B
Son Yaz
Babalar ve Evlatlar
ÖBGZK
Seksenler

Total
Son Yaz
ÖBGZK
Babalar ve Evlatlar

Babalar ve Evlatlar biraz düşük başladı ama ileride yükseleceği kesin gibi.

Atlılar dizisi Türkiyede sevilmez.Yani Totalde 4-5 reyting Abde 6-7 reyting alırsa şükretsin.
Son Yaz Öbgzyi geçemeyecek gibi bence. 2. olur.Seksenler ise oranlarını korur.Abde 2.liği zorlar.
Merhaba Hayat Totalde ilk 10a girer.Abde de ilk 15te olur.

ortalama 4 reyting alsada olur ben konusunu sevdim türkiyede tutup tutmayacağı pek umrumda değil.. behzat ç de 10 reytingleri geçmiyor ama konusuyla oyunculuklarıyla çok farklı ve klas bir dizi ortalamayı tuttursun yeterli ama tek başına konu yetmez tabiki oyunculuklarada bakacağız oyuncularada...