18 Eylül 2012 Salı Reyting Sonuçları

18 Eylül 2012 Salı Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
denek sayısı az olunca tam gerçeği yansıtmıyor
stv-trt gibi kanallar tabi izlenecek türkiyede ciddi bir muhafazakar kesim var

Tabi ki izlenir ama abartılmasına gerek yok. :)

Tekrar söyliyim deneklerin seçim yöntemi denek sayısından daha önemli. :) Sen işine gelen yerlerden denek seçersen reytingin yüksek çıkar... Sağlıklı sonuç istiyorsan sağlıklı denek seçersin. Sağlıklı denekler seçilmişken denek sayısını artırmak sonuçlarda büyük oynamalara neden olmaz. :)

seksenler ilk 100 yok trt kurdugu sirket devam edilebilir share ve reytingler çok düsük genel olarak sharelerde yüksek degil :) prime time yayinlanan shareler çok düsük

seksenler ilk 100 yokmu saçmalık trt devletin kanalı degilmi devletin kanali sistemde yoksa nasil olcak bilmiyorum

Trt'nin listede varlığı belli oluyor zaten. :) Sonuçta denekler Trt'yi de izlemiştir. Sadece listede adı yok.

A/b grubunda Öbgzk 9 almış, Ustura 3 almış. Arada büyük bir boşluk var. Demek ki Seksenler de ciddi derecede izlenmiş Tns'de. :) Gayet anlaşılır. :)

- - - Ekleme - - -

aynen trt yoksa bu iste bisiy vardir :)

Asıl Trt varsa o işte bir şey vardır. Hükümetin baskısı altındaki bir kanaldan objektif olmasını nasıl bekleyebilirsin ki...

babalar ve evlatlar gelecek haftalarda umarim daha yukselir..

resmi sitesini buldum galba dünün sonuçlarinin resmini koymuslar

EYL%C3%9CL-18-TOP-1001.png

tnsnin neden kendine ait web sitesi yok anlamis degilim..

Zaten ilk sayfada reyting listemiz var. Haber sitelerinde de aynısı yer alıyor. Senin paylaştığın liste anlaşılır değil total'e göre sıralanmış, eksik. Gereksiz bence.

Son düzenleme:
babalar ve evlatlar gelecek haftalarda umarim daha yukselir..

aynen ... babalar ve evlatlar normalde 7 civarı reyting almalıydı güzel bir dizi akşam izledim yeri ikincilik olmalı umarım önümüzdeki hafta artar..

- - - Ekleme - - -

SBT ye yeni baktım öbgz totalde 11 ab grubunda 12 reyting almış..

ustura ise totalde 5. ab grubunda 13.. :)))))))))))))

sbt yi takdir edenler yere göğe sığdıramayan usturacı arkadaşlar hernedense bugün sbt den örnek vermemişler .. işlerine nasıl gelirse o tarafa dönebiliyorlar takdir ettim :))

Sbt şişiriyo çocuk denekler var diyen babammıydı :d tns bekliyorum sbt takmıyorum diyen adam sbt ye seviniyo işe baj :D TNS işine gelmedi galiba :D

Sbt şişiriyo çocuk denekler var diyen babammıydı :d tns bekliyorum sbt takmıyorum diyen adam sbt ye seviniyo işe baj :D TNS işine gelmedi galiba :D

ben sbt ye sevinmiyorum:) ama dün daha sbt yi öve öve bitiremeyen usturacı arkadaşları bugün sesi soluğu kesilmiş dut yemiş bülbüle dönmüş görünce dikkatimi çekti :)))))))))

Ustura sbt de de tns de de gayet iyi düşecek bitecek diyenler cevabını aldı :D