Kanal D Ocak Ayında "Revenge" Dizisinin Yerli Versiyonunu Yayınlayacak!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Furkan Söğüt / ÖZEL HABER

Kanal D Ocak Ayında "Revenge" Dizisinin Yerli Versiyonunu Yayınlayacak!

Türkiye'nin en çok izlenen kanalı ünvanını koruyan Kanal D, Ocak ayı için sürpriz bir dizi hazırlığı içerisinde.

Habertürk'te Buse Biçer ile Haber Masası programına konuk olan, başarılı yazar ve sunucu Oya Doğan, Kanal D'nin yeni sürpriz dizi projesini canlı yayında ilk kez açıkladı.

Kanal D, Ocak ayında 'Revenge' dizisinin yerli versiyonunu yapacak. Dizinin oyuncu kadrosu ve künyesi ilerleyen zamanlarda belli olacaktır.

Revenge-008.jpg

Artık kendimiz üretsek daha doğru olmaz mı gerçekten ne tutmuşsa uyarlıyorlar yakında Vampir Günlükleri'nin uyarlamasını da yaparlarsa şaşırmam .

Noldu furkan, Kanal D sürpriz yapmaz diyodun. :d

O kadar dedim sana Kanal D boş durmaz diye. :D

- - - Ekleme - - -

Artık kendimiz üretsek daha doğru olmaz mı gerçekten ne tutmuşsa uyarlıyorlar yakında Vampir Günlükleri'nin uyarlamasını da yaparlarsa şaşırmam .

Yapsınlar bence Türk vampir dizisi eğlenceli olur. :d

Dizinin oyuncu kadrosunu büyük merak içerisinde bekliyorum.. Çok önemli olacaktir bu dizi için oyuncu seçimleri..

Kanal D anlaşılan farkı iyice açmak istiyor :D Bu arada bu dizi gençlik dizisi mi?

- - - Ekleme - - -

Starda olsaydı özeti 8-9 alırdı değil mi? :d Tıpkı Dila Hanım gibi :d

Babası bi komploya giden bir kızın babasının intikam öcünü almasını anlatan bir dizi.Ezel dizisinin kadın versiyonu gibi.Çünkü kimse tanımıyor.Sadece bir dostu var geçen sezonun bomba dizisiydi bana göre ve benim gibi düşünen cok kişide var.Şuan cok sevindim umarim batirmazlar ama ABD'de reytingi pek parlak değil hatta gun değiştirdiler.Olurda bu sezon parlak gitmez ve iptali görürse dizi Kanal D bunu nasıl devam ettircek?

Umarım Küçük Sırların oyuncuları olur hem şansıda yüksek. Ama imkansız böyle bir şey

Hemen hemen hepsi baska dizilerde rol aliyorlar zaten.. Sadece Sinem Kobal herhangi bir dizide yer almiyor su an ve Gonca Vuslateri ve Heves..

Hemen hemen hepsi baska dizilerde rol aliyorlar zaten.. Sadece Sinem Kobal herhangi bir dizide yer almiyor su an ve Gonca Vuslateri ve Heves..

Zaten imkansız öylesine söyledim :D Ama Merve Boluğurun Kuzey Güneyde harcanmasından burda oynaması daha hayırlı :D Ustura Ocak ayına kadar göçüp gider, Kadirin Pis Yedili denilen kalitesiz dizilerin efendisinden ayrılması daha hayırlı, Burakta başka dizide oynamıyor bence

Zaten imkansız öylesine söyledim :D Ama Merve Boluğurun Kuzey Güneyde harcanmasından burda oynaması daha hayırlı :D Ustura Ocak ayına kadar göçüp gider, Kadirin Pis Yedili denilen kalitesiz dizilerin efendisinden ayrılması daha hayırlı, Burakta başka dizide oynamıyor bence

Birkan Sokullu da var.. O da Uçurum'da oynuyor..

Özellikle Sinem Kobal'in yeni dizisini çok merak ediyorum..