Zengin Kız Fakir Oğlan Gün Mü Değiştirdi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
ozelhaber.gif

TRT 1'de Perşembe akşamları 19.50'de ekranlara gelen ve baş rollerinde Ufuk Özkan, Ecem Özkaya, Hüseyin Avni Danyal gibi isimlerin bulunduğu Zengin Kız Fakir Oğlan dizisinin yayın günü mü değişti. ?

Dizi daha önce perşembe günleri 19.50'de ekrana geliyordu. Ancak Trt yeni dizisi Böyle Bitmesin'i aynı saatte başlatmaya karar verdi.

Trt 1'in yayın akışına baktığımızda Salı 21.40 ve Çarşamba 19.50'de Zengin Kız Fakir Oğlan yayınlanacak gözüküyor.

Dizi büyük ihtimal Seksenler'in ardından 21.40'da ekrana gelecek.

böyle bitmesin 100 e bile giremez bence zengin kız fakir oğlan çok çok iyi gidiyodu persembe çk yanlıs yaptılar

Hatalı karar gibi gözüküyor. Perşembe tutmuştu zaten zorlamanın anlamı ne? :)

Kesin değil sanırım, ben Böyle Bitmesinin yayın tarihine göre bu konuyu açtım, ama Emre o diziyi cuma diye görmüş tanıtımda, ancak yayın akışında perşembe gözüküyor. :)

Yani Trt 1, bir dizisinin yeriyle oynayacak, hangisi net değil. :D

Ya Zengin Kız Fakir Oğlan ya da Şubat.

Kesin değil sanırım, ben Böyle Bitmesinin yayın tarihine göre bu konuyu açtım, ama Emre o diziyi cuma diye görmüş tanıtımda, ancak yayın akışında perşembe gözüküyor. :)

Yani Trt 1, bir dizisinin yeriyle oynayacak, hangisi net değil. :D

Ya Zengin Kız Fakir Oğlan ya da Şubat.
Aslında plan Şubat'ın gününün değişmesiydi ama Şubat'ın ilk bölüm A/B reytingi iyi gelince vazgeçmiş olabilirler. Zengin Kız Fakir Oğlan kendi gününde kalmalı bence. :)

böyle bitmesin fragmanları cuma 19,50de gösteriyordu diziyi... Şubat pt2ye alındı zaten bu dizi geliyo diye.. yayın akışındada aynı. perşembe zengin kız f. oğlan var. cuma böyle bitmesin.

Böyle Bitmesin Cuma günü başlıyor, Perşembe değil. Daha dün tanıtımda gördüm. :)

Zengin Kız Fakir Oğlan'ın gününün değişmesi söz konusu değil. :)

Keşke değişse günü izlerdim

Zengin Kız Fakir Oğlan gün değiştirmedi, Şubat Pt-2'ye kaydırılmış.

Konu Kilit!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...