15 Eylül 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

15 Eylül 2012 Cumartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Eyvah! Show Kulüp bile retweetliyor En Büyük Showun yorumlarını. :D Show Kulubu sunan adam gelmiş mi?
Show Tv iç yapımlar+ Saba Kuşağı + Sosyete vs Acun :D
Emirin Yolu bile retweetliyor mesajlari

23:30 - 23:45 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 6.11 , 2) SHOW: 5.64 , 3) ATV: 2.41 , 4) KANALD: 1.88 , 5) STV: 1.52

İşe Yaramış

revan senaryoyu kurmussun güzelde 10 dakaksı reklam starın 5 dakkasi 6.11 reyting :) yani y.sizsiniz varken yükselemiyor

en büyük show başarılı olmuş ama bin tane alakasız ünlü vardı. yarın bu kadar alacağına inanmıyorum :)
ve tabiki de erol kösenin şişirmeleri :D

Önemli degil takas.. Twitter'la anlamadigin tüm herseyi sorabilirsin..

Furkan en büyük showu neden savunuyon çok kalitesiz olmuş :d

Ben savunmuyorum ki. Programin reytingleri son anlik reytinglerde basarili geldi ve ben de programi basarili buldum. Ilk baslarda çok konusuluyordu konuklarla felan ama sonlara dogru düzeldi..

Ama programda begenmedigim 2 nokta; alkol içilmesi ve dekor..

Show Tv`nin iç yapımı dış yapımı kalmamış herkes retweetliyor yeni programı. Pes! Youtubeda bundan daha iyi showlar var :D

Acun bölüm çok kötüydü az baktımda önceden akrabalar geldiğinde açıyolardı o zaman çok daha iyiydi

- - - Ekleme - - -

Mahoni reytingi etkilemesede izleyiciyi programdan koparır reyting düşer

erol köse: showtv açikara önde Acun akilli çocuktur bu programi iptal eder baska format koyar muhabir gunlerinden tanirim saatlerce beklerdi sabirlidir
ben: acun muhabirken tvnin dahi çocuğu oldu sen hala yerinde sayıyorsun :D
nasıl cevap vermişim ama :d

Acun bölüm çok kötüydü az baktımda önceden akrabalar geldiğinde açıyolardı o zaman çok daha iyiydi

- - - Ekleme - - -

Mahoni reytingi etkilemesede izleyiciyi programdan koparır reyting düşer

bekle sen her yorumunda provake amaclı yapıyorsun yarin görücez asıl bugun acun geçti :)

Ben bişey demiyorum bölüm kötüydü diyorum sadece Mahoni sende her şeye alınıyon

1 dakika
23:45 - 00:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
SHOW: 3.62 , 2) STAR:
3.34 , 3) KANALD: 3.3