Online Rekoru Kırıldı !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,406
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Online Rekorumuz: [224 Üye] İle [ Bugün Saat 14:51 ] Gerçekleşmiştir.

Evet arkadaşlar sitemizde son günlerdeki rekor ilerlemeye ve rekorlara bir yenisi eklendi. Online rekorumuz 224 üye ile kırıldı.
Bazılarınız diyecektir 224'de çokmu ben falanca forumda görüyorum hep 700-800 online... Ama unutulmaması gerekki o forumlar son 5-6 bazıları ise 15-20 hatta 500 saati gösteriyor. Bizim böyle sahtekarlıkla işimiz olmadı hiçbir zaman :)

Forumda işlerin iyiye gitmesi çok sevindirici gerçekten. Çalışmalarımızı devam ettirip bu hızlı yükselişi dahada hızlandırmak istiyoruz. Artık gelişme zamanıdır :) Yönetici arkadaşlarda kendi bölümlerini sürekli güncel tuttukları takdirde gelen üyelerin kalıcı olma ihtimalleri artacaktır. Kalıcı üyeler arttıkçada gelişimimiz hızlanacaktır.

mp3-Klip-Film bölümlerinde ben
Dizi bölümünde temperature oldukça iyi çalışıyoruz son günlerde. Bu çalışmalar tüm bölümlere tüm arkadaşlara yayıldıkça forumumuzda herkese yayılacaktır eminim :)

Uzun konuştum yine yeter bu kadar:D

İyi eğlenceler mutlu forumlar herkese :D

Online Rekorumuz: [320 Üye] İle [ Bugün Saat 19:21 ] Gerçekleşmiştir. işte son rekor kolay gelsin ferhat:)

yeni bi admin değil de bi süredir uğrayamayan bi admin desek daha doğru olur:) site açıldıından beri burdayım ben ama sen yenisin galiba geç olsada hoş geldin:)