Kanal D'nin Yeni Dizisi Kayıp Şehir'i Kaçırdım Diye Üzülmeyin!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,827
Puanı
1,060
ozelhaber.gif

Yayın hayatına dün akşam merhaba diyen Kayıp Şehir dizisini kaçırdım diye üzülmeyin.

Kayıp Şehir 1. bölüm tekrarı ile bugün 17.15 - 19.00 arasında, bu gece 01.30 - 03.00 arasında ve son olarak yarın sabah 11.15 - 13.00 arasında Kanal D'de yayınlanacak!

75977.jpg

kaçırmak mümkün değil haftada 12 kez tekrarını yaparlar kaçmak istesende kaçamazsın :))

Az önce izledim.İyiydi.Kanal D resmen HDE'ye rakip en müşkül nasıl aile olunur diye dizi yapmiş salmiş ortaliğa sanki.Yahu evin en buyuk ağabeyi aileyi çağirmiş İST. tamam durumun iyi değildi niye çağirdin.Futbolcu çoçukta amma savurgan çoçukmuş ya kafadan nefret edilesi bi tip.Dizide çok travesti var.Kuru temizlemede çalişan oğlan en iyi oglan ve sanırım 3-4(Gökçe Bahadir karakteri dahil) hepsi ona aşık olursa şaşmam.Anne çok güzel oynuyor.4.5/5 verdim rolune.Hele kız kardeşi okula götüren oğlumuz neya o olmasa o karakter daha iyiymiş.Bu arada fakir bi kenar mahallesi ama iphonelar elde Beats kulaklıklar boyunda.Evin oğlunda dahil var.Neyse share olarak reytingi ab'si 16-17 olarak hak ediyor bence.Bi sürü iddaali proje arasında 30-35 gibi share beklemesin kanal D.Beklıyorsada eline tuz döküp yalasın.