3 Film, 3'üde TV'de İlk Kez ATV'de!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,827
Puanı
1,060
ozelhaber.gif

2010 yılının fenomen filmi ve baş rollerinde Mehmet Günsur, Belçim Bilgin Erdoğan gibi isimlerin bulunduğu Aşk Tesadüfleri Sever TV'de İlk Kez Pazartesi akşamı 20.00'da ATV'de!

2011 yapımı komedi filmi ve baş rollerinde Aydemir Akbaş, Şafak Sezer gibi isimlerin bulunduğu Kolpaçino : Bomba TV'de İlk Kez Salı akşamı 20.00'da ATV'de!

2011 yapımı komedi filmi ve baş rollerinde Alper Kul, Aslıhan Güner gibi isimlerin bulunduğu Sümela'nın Şifresi : Temel TV'de İlk Kez Çarşamba akşamı 20.00'da ATV'de!

3 film, 3'ü de TV'de İlk Kez ATV'de!

A%C5%9Fk-Tesad%C3%BCfleri-Sever-Film-%C4%B0zle.jpg

kolpacino-bomba_2349613.jpg

20111220_sumelanin-sifresi-temel-yilin-en-iyi-acilis-yapan-filmi_k.jpg

2011 yapımı komedi filmi ve baş rollerinde Aydemir Akbaş, Şafak Sezer gibi isimlerin bulunduğu Kolpaçino : Bomba TV'de İlk Kez Salı akşamı 20.00'da ATV'de!

İzlerim :D

atv paket proğram almış indirimden yararlanmış :)) üçü bir arada neskafe:))

'Sümela'nın Şifresi: Temel' filmini yayınlamaları iyi, Alper Kul'un filmini daha önce izlemiştim ve gayet iyi bir komedi filmi. Mehmet Günsür için, 'Aşk Tesadüfleri Sever' filmi izlenir. 'Kolpaçino' zaten Şafak Sezer için izlenir. ATV'nin bu filmleri yayınlaması gayet iyi ve iyi izlenir. Belki izlerim. :)

Keşke Atv'de olmasaydı Atv'nin görüntüsünü sevmiyorum :)

- - - Ekleme - - -

Ayrıca Aşk Tesadüfleri Sever'i Kanal D ile anlaşmalı biliyordum ben (b)

hiçbirini izlemedim izleyeceğimi de sanmıyorum kolpaçinoyu izlerdim belki ama ustura var sümelanın şifresini izlerim diyodum belki ama seksenlerin tekrarını izlicem eğer varsa

En güzel yayınlar 16:9 formatında ki yayınlar oluyor valla atv de 16:9 formatındaysa güzeldir :)

atv HD yayını turksatta şifresiz.16:9 istediğine göre LCD ekran tv vardir.O zaman HD tarat uyduda.HD'den izlesene teyzemin evladi:X

Aşk Tesadüfleri Sever izlicem orası kesinde.Sümela izleyemem çarşambaysa.Şafak Sezer zaten sevmiyorum.