Kurtlar Vadisi Pusu, atv Ekranında Tarihi Bir Başlangıç Yaptı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arka sokakların aldığı reyting ne tnt de 14 alabilirmiydi :D Kaç kez 15 i geçmiş 7 yıldır oynuyo ama çok sıradan bi dizi

Arka sokakların aldığı reyting ne tnt de 14 alabilirmiydi :D Kaç kez 15 i geçmiş 7 yıldır oynuyo ama çok sıradan bi dizi
Yahu ben karşılaştırmadım. Kışkırtmak isteyenlerin oyununa hemen de geliyorsunuz senle Ulvi :) Ben tebriği o da hakediyor diyorum. 7 yıldır zirvede o da. Kaç haftalık dizi var ki, 7-10 yıl devam etsin?

Vadi 15 i 100 kez geçtiyse arka sokaklar 1 kere geçmiştir :d

Arka sokaklar tebriği hakediyo da vadinin yanında gözükemeyecek kadar küçük kalır

Yahu ben karşılaştırmadım. Kışkırtmak isteyenlerin oyununa hemen de geliyorsunuz senle Ulvi :) Ben tebriği o da hakediyor diyorum. 7 yıldır zirvede o da. Kaç haftalık dizi var ki, 7-10 yıl devam etsin?

ben hiç kışkırmadim hala aynı ulviyim :)

İyi Takımın Hakkı İyi Reytingdir 15.Yıl da Olsa Yine Aynı Reyting'i Alır İzleyicisi Çok

KVP yine büyüklügünü gösterdi ve sokaklari bosaltti :D

Burda Revan kardesim yanlis anlasilmis, bence kendisi Arka Sokaklar la Vadi yi karsilastirmamis sadece Arka Sokaklar in da tebrik edilmesi gerektigi söylemis ve bence bu konuda hakli.

KVP yine büyüklügünü gösterdi ve sokaklari bosaltti :D

Burda Revan kardesim yanlis anlasilmis, bence kendisi Arka Sokaklar la Vadi yi karsilastirmamis sadece Arka Sokaklar in da tebrik edilmesi gerektigi söylemis ve bence bu konuda hakli.
Teşekkürler Yasin kardeşim :) Sonunda biri beni anladı :)

Tamamda arka sokaklar ne alaka illa kanal d yi öveceksin konu vadi ar değil

10 yıldır zirvede ya vadi, arka sokaklar da 7 senedir zirve de onun için arka sokakların da tebriği hak etmesi lazım diyor :)
Ama konu vadi konusu konuya dönelim :)