Kurtlar Vadisi Pusu, atv Ekranında Tarihi Bir Başlangıç Yaptı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Önceki akşam, milyonlar atv'ye kilitlendi. Efsane dizide; Memati'nin cenaze sahnesi; herkesi ağlattı. Dizi, ilk bölümü ile yine olay yarattı
Türk televizyon tarihinin fenomen dizisi "Kurtlar Vadisi Pusu", önceki akşam atv'de seyircisiyle buluştu. Dizi yayına girdiği andan itibaren; her zamanki gibi sokaklar yine boşaldı. Polat'ın Memati'yle son kez vedalaşması ve Memati'nin cenaze sahnesi, milyonları ağlattı.

14.53 REYTİNG İLE ZİRVEDE
Can yoldaşını son yolculuğuna uğurlayan Polat'ın Memati'ye elleriyle toprağa verirken çalan "Al Ömrümü" türküsü de herkesi gözyaşlarına boğdu. Dün, binlerce kişi internette bu türküyü yeniden dinledi. Memati'nin ölümüyle intikam yemini eden Polat Alemdar'ın yeni bölümlerde neler yaşayacağı ise milyonların merak konusu oldu. Bu arada Kurtlar Vadisi, 14.53 reyting ve 39.82 share ile günü zirvede tamamladı.

iLGiNÇ DiYALOG!
Türkiye gündemini ekrana getiren Kurtlar Vadisi Pusu'da; Polat'ın suikasta kurban giden İhtiyarlar Heyeti Başkanı'nın korumasıyla girdiği diyalog dikkat çekti. Koruma, başkanın Türkiye'nin bölgesel güç olmasına karşı çıkanlar yüzünden öldürüldüğünü açıkladı. Suriye gibi bölge ülkelerde gizli yapılanma oluşturulduğunu ve başkanın bu örgütün başına Polat'ın geçmesini istediğini söyleyen korumanın bu sözleri üzerine Polat'ın Suriye'ye gidip gitmeyeceği merakla bekleniyor.

AL ÖMRÜMÜ
Günü gelir sen de benden çekip gidersen,
Gidip de bir daha gelmeyeceksen;
Yüreğimi koy avcunun içine,
Senden gelsin ölüm başım üstüne.
Al ömrümü koy ömrünün üstüne,
Ellerini ellerimden alıp gidersen,
Gidip de bir daha dönmeyeceksen;
Al ömrümü koy ömrünün üstüne,

TWİTTER
MEMATi'YE KALABALIK BiR VEDA

Memati nasıl ölür? O benim kahramanımdı...
Dün akşam Kurtlar Vadisi'nde Necip Fazıl'ın dediği gibi olmuş cenaze: "Taşısın beni omuzunda, tam 4 inanmış adam."
Boğazında düğümlenen hıçkırık olaydım da ölmeyeydin Memati.
'Ustaaaaa', deyişini özleyeceğiz be Memati.
Memati'nin yerine artık kim "Direk dalalım ustaa!" diyecek!
Kurtlar Vadisi Pusu, sezona ATV ile hızlı ve çok güzel bir giriş yaptı. Memati'nin ölümü çok ağır geldi. Hele de o türkü yok mu!
Memati ölmedi, kalbimizde yaşıyor.
Kurtlar Vadisi olmasa TV'yi hiç açmayacağım.
Babam, "Bugün perşembe mi?" dedi, "Hayır, bugün günlerden Kurtlar Vadisi" dedim. hoşuna gitti, güldü. Para istedim verdi, zayıf noktası bu.
Ölümüne Kurtlar Vadisi her zaman. Çünkü Türkiye'de böyle bi dizi daha yok.
Kurtlar Vadisi Pusu, daha 20 yıl oynasa izlerim.

14 reytingle kimse tarihi bir başlangıç yapamaz 15 alamamış ki :D :D -takas detecdet-

Ölümüne Kurtlar Vadisi her zaman. Çünkü Türkiye'de böyle bi dizi daha yok.
Kurtlar Vadisi Pusu, daha 20 yıl oynasa izlerim.

Bu iki yorum bana tanıdık geldi
:D

- - - Ekleme - - -

14 reytingle kimse tarihi bir başlangıç yapamaz 15 alamamış ki :D :D -takas detecdet-
:D

10. sezonunda 14,5 reytingle açılış yaptı. Buna helalden başka ne denir. :)

Çok iyi bir bölümle ve reyting ile başladı 10 yıldır devam eden bir dizi için 14 reyting hiçte az değil

Ya ne denir ki ne sokakları boşaltmak vadinin işi al ömrümü türküsü süper ötesi vadi gibisi gelmedi gelmezde 10 yıl geçecek ama hala zirvede olacaksın kolay değil

Arka sokaklarla vadiyi bir tutuyosan bişey diyemem arada uçurum var

Asla sokaklar o kadar kanal gezdikten sonra hayatta kalamazdı bence:)

Asla sokaklar o kadar kanal gezdikten sonra hayatta kalamazdı bence:)
Değiştirmediği için bilemeyiz. Ben de hayatta kalırdı diyorum :) Teoriler yürüterek değil de gerçeklere bakalım bence. Kimse Vadiye git kanal kanal gez demedi
Ayrıca ben bu iki diziyi karşılaştırmadım sadece Arka Sokaklar da tebriği hakediyor dedim

Değiştirmediği için bilemeyiz. Ben de hayatta kalırdı diyorum :) Teoriler yürüterek değil de gerçeklere bakalım bence. Kimse Vadiye git kanal kanal gez demedi
Ayrıca ben bu iki diziyi karşılaştırmadım sadece Arka Sokaklar da tebriği hakediyor dedim

oda hak ediyor ama eski havası yok ya eski bölümleri izliyordumda şimdiki bölümlerden daha güzel zaten her aynı şeyler.